Universiteit

Een integratie platform voor alle IT systemen

Een technische implementatie en integratie van nieuwe softwarepakketten.

Client

Universiteit

Datum

2022-02-02

Sector

Onderwijs

Software voor de toekomst

Het bestuur van deze universiteit had samen met de IT directeur besloten om de huidige in gebruik zijnde software binnen 1 jaar te vervangen door moderne en standaardoplossingen. Het vernieuwde IT landschap betreft alle software voor studenten, de digitale campus, administratie/support, en voor professoren.

Synergie tussen systemen

Uiteraard is het ook van belang om een IT fundament te bouwen die de integraties tussen de nieuwe systemen mogelijk maakt.

Er is een integratieplatform ontwikkeld in de cloud waar de klant eigenaar van is. Dit biedt de mogelijkheid om de verschillende nieuwe systemen te integreren en te synchroniseren. Hierdoor ontstaat er synergie tussen deze systemen en kunnen ze zelfs samenwerken in de vorm van data overdracht en workflows.

Verder biedt de integratie de mogelijkheid om gegevens uit verschillende systemen samen te voegen en te analyseren. Hierdoor kan de klant inzicht krijgen in bedrijfsprocessen en deze efficiënter maken.

Rich text image

Jouw data blijft altijd van jou

Een cloudgebaseerd platform biedt ook de mogelijkheid om uw gegevens op elk moment en op elke locatie te raadplegen. U hoeft zich niet meer afhankelijk te maken van software van derden, waardoor u altijd zeker bent van de beschikbaarheid en beveiliging van uw gegevens.

Rich text image

Conclusie

Kortom, een cloudgebaseerd integratieplatform verbetert de samenwerking tussen systemen, biedt de mogelijkheid om gegevens te analyseren en te integreren, en zorgt ervoor dat uw gegevens altijd op elk moment en op elke locatie bereikbaar zijn.