Digitalisering toegankelijk maken voor het MKB, zodat jullie het hart van onze samenleving blijven

Icon

Focus op expertise

Expertise gericht op het behalen van doelen. Geen loze consultancypraat, maar daadwerkelijke actie. Je betaalt voor resultaat, niet voor advies!

Icon

Alles onder één dak

MKB'ers besparen tijd en geld door niet meer te hoeven zoeken in een complex landschap van dure consultancies of verschillende digitale bureaus.

Icon

Onafhankelijke partner

Als samenwerkingsverband van zelfstandige bureaus, staat Ucentri voor onafhankelijkheid. Wij zijn er in jouw belang, niet die van bureaus. Vertrouwen staat bij ons centraal!

Icon

Focus op expertise

Vijf diensten en zeventien expertises maken Ucentri de digitale duizendpoot voor het MKB.

IT landschap

Wij ontwerpen en bouwen IT landschappen die de operatie sneller en slimmer maakt. Bouw een modern IT landschap en realiseer ook 20% meer efficiëntie en 16% meer tevreden klanten.

Digitale strategie

Als groep van bureaus hebben wij specialistische kennis over digitale innovatie ontwikkelingen binnen vele markten. Samen definiëren we een onderscheidende digitale visie en bepalen de strategische stappen om daar te komen.

Digital Product Development

Wij maken digitale producten waar gebruikers van houden. Onze diverse groep van experts bundelen strategie, ontwerp en ontwikkeling om betaalbare en schaalbare digitale oplossingen te bieden.

Datagedreven oplossingen

Als een collectief van gespecialiseerde bureaus ontwerpen en bouwen wij data-gedreven oplossingen om jouw operaties efficiënter te maken. We helpen je waardevolle inzichten te verkrijgen en betere beslissingen te nemen.

Growth hacking

Wij staan klaar om de groei van jouw merk te ontwerpen en te realiseren. Wij beschikken over expertise op het gebied van marketing, merkontwikkeling, data-analyse en strategie, om jouw omzet en conversie te laten groeien.

Icon

Alles onder één dak

Alleen de beste bureaus zijn onderdeel van de Ucentri groep. Wij selecteren op expertise, menselijkheid en ondernemerschap!

Image for DRIIVN

DRIIVN zijn onze specialisten op het gebied van het uitvoeren van digitale marketing campagnes en het optimaliseren van de marketing funnel

Image for Jongens van Techniek

Jongens van Techniek zijn onze specialisten op het gebied van cloud, integratie management en het bouwen van geavanceerde backends.

Image for Onze Kapel

Onze Kapel zijn onze specialisten die jullie merk definieert, positioneert en visueel tot leven brengt.

Image for Aurai

Aurai zijn onze specialisten op het gebied data science, AI, Machine learning en data visualisatie.

Image for Miles

Miles zijn onze creatieve specialisten in design en front-end ontwikkeling van apps, platformen en websites

Image for IM Lounge

IM Lounge zijn onze specialisten op het gebied van media inkoop waardoor de beste kanalen en de beste prijzen worden ingekocht.

Image for TBPC

TBPC zijn onze specialisten op het gebied van het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Image for Uptime Heroes

Uptime Heroes zijn onze specialisten op het gebied van het leveren van onderhoud en support van jullie applicaties en algehele it omgeving.

Icon

Onafhankelijke partner

Als samenwerking van zelfstandige bureaus, garandeert Ucentri onafhankelijkheid. Ons doel? Maximaliseren van jouw innovatiekracht!

We passen onze expertise aan op jouw vraag

Of het nu gaat om platformen, apps, BI, cloud, digitale marketing of meer: met onze brede expertise stemmen we elke digitale ambitie af op de klantvraag.

Diverse expertise met één vaste programmabegeleider

We leveren de juiste experts voor elke fase. Een vaste programmabegeleider zorgt voor ondersteuning en fungeert als je digitale rechterhand.

Wij denken altijd een stap vooruit

Jouw programmabegeleider heeft altijd het grote doel in het vizier. Geen dure consultants, maar hands-on experts die je vooruit helpen.

Digitalisering voor iedereen bereikbaar

Ucentri is ontstaan uit de droom voor een revolutie binnen de digitaliseringswereld. En dat gaat lukken! Ons model maakt digitalisering toegankelijk voor het MKB, waardoor deze bedrijven het kloppende hart van onze samenleving blijven. Meer weten over ons model? Lees onze whitepaper!

Download de whitepaper!

Arrow
Image for Digitalisering voor iedereen bereikbaar