Wij zijn dé digitale partner voor het MKB

Wij maken digitalisering toegankelijk voor het MKB

Ucentri is ontstaan vanuit de droom om verandering te brengen in de wereld van digitale transformatie. Multinationals bepalen op dit moment wat er gebeurt door hun digitale voorsprong. Ucentri wilt zorgen dat het MKB het hart blijft van onze samenleving door kennis toegankelijk en betaalbaar te maken.

In korte tijd is het gelukt om uit te groeien tot een groep van 7 aangesloten specialistische bureaus met meer dan 140 experts die dagelijks het MKB digitaal vooruit helpen.

This is a richtext image

Het bundelen van specialistische kennis dat meebeweegt met uw digitale transformatie

Ucentri combineert de krachten van individuele gespecialiseerde bureaus. Wel acteren we altijd als één team met één aanspreekpunt voor de klant. Het MKB hoeft zo niet aan te kloppen bij een duur consultancy bedrijf of te zoeken naar verschillende digitale bureaus in een gefragmenteerd landschap. Zo kunnen we meebewegen met de digitale transformatie reis die bij u past.

This is a richtext image

We zijn te vinden door het hele land! Bent u geïnteresseerd in een kennismaking? Neem contact op voor een vrijblijvende digitale workshop of een laagdrempelige kop koffie.

Enkele projecten