Over ons

Digitalisering toegankelijk maken voor het MKB, zodat jullie het hart van onze samenleving blijven.

Onze Visie

Ucentri is ontstaan vanuit de droom om verandering te brengen in de wereld van digitale transformatie. Multinationals bepalen op dit moment wat er gebeurt door hun digitale voorsprong. Onze visie is om digitalisering toegankelijk te maken voor het MKB en ervoor te zorgen dat het MKB het hart van onze samenleving blijft door kennis toegankelijk en betaalbaar te maken.

Onze Expertise

In korte tijd is het ons gelukt om uit te groeien tot een groep van 8 aangesloten specialistische bureaus met meer dan 140 experts die dagelijks het MKB digitaal vooruit helpen.

Ucentri combineert de krachten van de verschillende gespecialiseerde bureaus. Onze experts werken als één team met één aanspreekpunt voor de klant. Hierdoor hoeft het MKB niet aan te kloppen bij een duur consultancybedrijf of te zoeken naar verschillende digitale bureaus in een gefragmenteerd landschap. Wij kunnen meebewegen met de digitale transformatiereis die bij u past.

Onze Dienstverlening

Onze dienstverlening omvat het ontwerpen en bouwen van IT-landschappen van de toekomst, het creëren van onderscheidende digitale strategieën, het implementeren van data-gedreven tooling om processen te optimaliseren, het bedenken en bouwen van digitale producten en het positioneren van jouw bedrijf en het converteren van jullie diensten en producten met behulp van onze groei teams.

Image for Driivn

Driivn zijn onze specialisten op het gebied van het uitvoeren van digitale marketing campagnes en het optimaliseren van de marketing funnel

Image for Jongens van Techniek

Jongens van Techniek zijn onze specialisten op het gebied van cloud, integratie management en het bouwen van geavanceerde backends.

Image for Onze Kapel

Onze Kapel zijn onze specialisten die jullie merk definieert, positioneert en visueel tot leven brengt.

Image for Aurai

Aurai zijn onze specialisten op het gebied data science, AI, Machine learning en data visualisatie.

Image for Miles

Miles zijn onze creatieve specialisten in design en front-end ontwikkeling van apps, platformen en websites

Image for IM Lounge

IM Lounge zijn onze specialisten op het gebied van media inkoop waardoor de beste kanalen en de beste prijzen worden ingekocht.

Image for TBPC

TBPC zijn onze specialisten op het gebied van het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Image for Uptime Heroes

Uptime Heroes zijn onze specialisten op het gebied van het leveren van onderhoud en support van jullie applicaties en algehele it omgeving.