Digitalisering toegankelijk maken voor het MKB, zodat jullie het hart van onze samenleving blijven

Icon

Focus op expertise

Expertise gericht op het behalen van doelen. Geen loze consultancypraat, maar daadwerkelijke actie. Je betaalt voor resultaat, niet voor advies!

Icon

Alles onder één dak

MKB's besparen tijd en geld door niet meer te hoeven zoeken in een complex landschap van dure consultancies of verschillende digitale bureaus.

Icon

Onafhankelijke partner

Als samenwerkingsverband van zelfstandige bureaus, garandeert Ucentri onafhankelijkheid. Wij zijn er voor jouw belang, niet die van bureaus. Dit leidt tot betrouwbaarheid!

Icon

Alles onder één dak

Alleen de beste bureaus zijn onderdeel van de Ucentri groep. Wij selecteren op expertise, menselijkheid en ondernemerschap!

Image for DRIIVN

DRIIVN zijn onze specialisten op het gebied van het uitvoeren van digitale marketing campagnes en het optimaliseren van de marketing funnel

Image for Jongens van Techniek

Jongens van Techniek zijn onze specialisten op het gebied van cloud, integratie management en het bouwen van geavanceerde backends.

Image for Onze Kapel

Onze Kapel zijn onze specialisten die jullie merk definieert, positioneert en visueel tot leven brengt.

Image for Aurai

Aurai zijn onze specialisten op het gebied data science, AI, Machine learning en data visualisatie.

Image for Miles

Miles zijn onze creatieve specialisten in design en front-end ontwikkeling van apps, platformen en websites

Image for IM Lounge

IM Lounge zijn onze specialisten op het gebied van media inkoop waardoor de beste kanalen en de beste prijzen worden ingekocht.

Image for TBPC

TBPC zijn onze specialisten op het gebied van het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Image for Uptime Heroes

Uptime Heroes zijn onze specialisten op het gebied van het leveren van onderhoud en support van jullie applicaties en algehele it omgeving.

Icon

Onafhankelijke partner

Als samenwerking van zelfstandige bureaus, garandeert Ucentri onafhankelijkheid. Ons doel? Maximaliseren van jouw innovatiekracht!

We passen onze expertise aan op jouw vraag

Of het nu gaat om platformen, apps, BI, cloud, digitale marketing of meer: met onze brede expertise stemmen we elke digitale ambitie af op de klantvraag.

Diverse expertise met één vaste programmabegeleider

We leveren de juiste experts voor elke fase. Een vaste programmabegeleider zorgt voor ondersteuning en fungeert als je digitale rechterhand.

Wij denken altijd een stap vooruit

Jouw programmabegeleider heeft altijd het grote doel in het vizier. Geen dure consultants, maar hands-on experts die je vooruit helpen.

Digitalisering voor iedereen bereikbaar

Ucentri is ontstaan uit de droom voor een revolutie binnen de digitaliseringswereld. En dat gaat lukken! Ons model maakt digitalisering toegankelijk voor het MKB, waardoor deze bedrijven het kloppende hart van onze samenleving blijven. Meer weten over ons model? Lees onze whitepaper!

Download de whitepaper!

Arrow
Image for Digitalisering voor iedereen bereikbaar