Import4You

Het digitale platform voor jouw logistieke behoeftes

Het platform voor klant Import4You met als doel het gehele import- en exportproces voor haar klanten te regelen middels een digitaaal platform. Met het platform als centraal punt biedt Import4You luchtvervoer, zeevervoer en goederenopslag diensten aan.

Client

Import4You

Datum

2022-03-16

Sector

Transport & Logistiek

The best logistic solution for your company!

Import4You opgericht met als doel het gehele import- en exportproces voor haar klanten te regelen middels een digitaaal platform. Met het platform als centraal punt biedt Import4You luchtvervoer, zeevervoer en goederenopslag diensten aan.

Rich text image

Vanuit een ontwerp proces naar een succesvol platform

Vanuit een onderzoek in de huidige gebruikerservaring zijn er ontwerpvoorstellen uitgewerkt en getest. Het design heeft ondermeer geholpen in het creeeren van samenhang tussen de verschillende gebruikerservaring die het platform dient aan te bieden.

Het unieke logistieke proces van de gebruiker is centraal gesteld in het ontwerp. Afhankelijk wanneer en wie erin inlogt wordt de informatie gepresenteerd die relevant is. Allemaal om gebruikers zo snel mogelijk de juiste informatie te geven zodat ze meer tijd kunnen besteden aan het runnen van hun bedrijf!

Rich text image

Een vernieuwd platform met succes

Uiteindelijk hebben we een platform opgeleverd voor Import4you die ervoor zorgt dat gebruikers gemakkelijk hun boekingen kunnen beheren en nieuwe boekingen kunnen aanmaken.

Rich text image

Door ontbrekende features zoals facturen betalen en updates van levertijden toe te voegen en bestaande features te verbeteren hebben we de gebruikers verder kunnen ontzorgen.

Rich text image