Naturalis

Prehistorisch leren met behulp van GPT-4

Trike is een krachtige tool in het leveren van uitgebreide informatie over de Triceratops en het begeleiden van gebruikers naar boeiende digitale ervaringen binnen de Naturalis domeinen.

Client

Naturalis

Datum

2024-04-11

Sector

Kunst & Cultuur & Entertainment

In het kort: Jouw Gids door de Wereld van de Triceratops

Trike is een innovatief hulpmiddel ontwikkeld voor Naturalis, dat meer dan 10 jaar aan kennis, resultaten en ervaringen over de Triceratops consolideert en toegankelijk maakt voor nieuwsgierige ontdekkers zoals jij.

Onze aanpak

Customer Journey Onderzoek

Een customer journey onderzoek onthulde hoe mensen momenteel informatie over de Triceratops verzamelen. Dit gaf inzichten in de behoeftes aan crosslinks tussen educatieve inhouden.

Content Consolidatie en Crosslink Strategie

Alle relevante data over de Triceratops is verzameld en gestructureerd, waardoor een crosslink strategie kon worden opgezet. Deze strategie is vervolgens geïmplementeerd op de verschillende online kanalen.

Trike: De Prehistorische Reis met GPT-4

Trike fungeert niet alleen als een informatief hulpmiddel, maar ook als een krachtige bron van kennis. Door gegevens van verschillende bronnen samen te brengen, biedt Trike een schat aan informatie over de Triceratops.

Rich text image

Trike maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals embeddings om gebruikers te verbinden met relevante informatie en boeiende digitale ervaringen te bieden binnen de domeinen van Naturalis.

Rich text image