Digitale strategie

Als groep van bureaus hebben wij specialistische kennis over digitale innovatie ontwikkelingen binnen vele markten. Samen definiëren we een onderscheidende digitale visie en bepalen de strategische stappen om daar te komen.

Onze expertises

Ucentri helpt bedrijven om onderscheidend te zijn middels digitalisering. We houden IT- en innovatietrends bij, onderzoeken dynamieken binnen en buiten markten en vormen een digitale visie met een actieplan.

Een digitale visie omzetten in actie

Ons proces tot een digitale strategie

Wij vertalen markt-, organisatie-, digitale- en doelgroepgerelateerde trends naar tastbare digitale initiatieven. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij het ontwikkelen, implementeren en laten groeien van jouw digitale projecten.

quote

1. Digitale trends

We gaan samen met jou relevante markt-, ecosysteem-, klant- en technologietrends vaststellen. Met behulp van onze kennis over jouw organisatie kunnen we de kansen en uitdagingen identificeren voor het ontwikkelen van een digitale visie en strategie.

quote

2. Digitale Visie

Onze strategen, creatieven en ontwerpers kunnen vanuit trends toekomstscenario's omschrijven, beargumenteren en visualiseren. We selecteren het meest impactvolle toekomstscenario en definiëren hieruit een digitale visie.

quote

3. Strategische pijlers

Om de digitale visie te verwezenlijken, maken we het behapbaar door het definiëren van strategische pijlers. Ons team beschrijft hoe jouw propositie in de loop der tijd kan evolueren om de digitale visie te bereiken, en we vatten deze stappen samen in strategische pijlers.

quote

4. Roadmap

Via een roadmap zorgen we op een praktische manier voor de realisatie van de strategische pijlers. Op het niveau van mensen, technologie, processen, organisatie en businessmodel bepalen we de benodigde projecten. Zo begeleiden we je bij de overgang van een visie naar concrete stappen.