Digital Product Development

Wij ontwerpen, bouwen en schalen digitale producten die gebruikers geweldig vinden. Als gespecialiseerde bureaugroep combineren we strategie, ontwerp en ontwikkelingskennis om betaalbare, schaalbare digitale producten te leveren.

Onze expertises

Wij zijn experts in het creëren van apps waar gebruikers van houden. Met meer dan 15 jaar ervaring bedenken, ontwerpen en bouwen wij succesvolle apps voor iOS, Android, Windows en het Web.

De gebruiker centraal

Ons productontwikkelings proces

Ons proces onderscheidt zich door de diversiteit aan vaardigheden binnen ons team. Hierdoor kunnen we vanuit een zakelijk, technisch en gebruikersperspectief succesvolle digitale producten bouwen. We kunnen ook helpen bij de implementatie, integratie en opschaling van het product. Bekijk onze andere diensten voor meer informatie!

quote

1. Productvisie

Vanuit, trends, jullie ambitie en de behoefte van de eindgebruiker visualiseren, en beschrijven we de productvisie voor uw beoogde digitale product. De productvisie zal altijd richting geven aan de strategie en het te ontwikkelen product.

quote

2. Prototype

Vanuit de productvisie omschrijven we samen een concept waardepropositie. Elk onderdeel van de waardepropositie willen we eerst testen voordat we gaan bouwen. Middels experimenten worden aannames op snelle en slimme wijze getest.

quote

3. Minimaal werkbaar product

Nu het concept gevalideerd is gaan we bouwen! In sprints werken designers stukken van het design uit. De designs worden getest bij gebruikers waarna het ontwikkelteam werkende functionaliteiten oplevert. Zo werken we toe naar een minimaal werkbaar product.

quote

4. Optimalisatie en Groei

We bepalen de belangrijkste KPI’s van uw digitale waardepropositie. Middels analytics en kwalitatieve inzichten vindt het team mogelijke verbeterslagen. Na het uitvoeren van experimenten wordt er een keuze gemaakt voor implementatie van de verbeterpunten.