Growth hacking

Wij ontwerpen en realiseren groei van uw merk. Als groep van gespecialiseerde bureaus hebben wij marketing, merk, data en strategie kennis om uw omzet en conversie te laten groeien. Lees meer over de 4 stappen die we samen doorlopen!

Zo zorgen wij voor groei van uw merk

01. Merk positionering

Op basis van jullie propositie en een marktanalyse (her)bepalen we een innovatieve merkbelofte en missie. Hieruit herleiden we jullie merk-karakter die wordt vertaald in een (herziene) visuele merkidentiteit. Op deze manier hebben we een succesvolle merk positionering bepaald!

02. Experimenten

Wij bedenken marketing strategieën die innovatief en creatief zijn aansluitend bij uw positionering. Marketing kanalen, funnels en campagnes worden ontworpen. De meest kansrijke ideeën werken we uit tot een groei experiment.

03. Valideren

Op basis van data leren we of experimenten werken of niet. We passen campagnes, de marketing strategie, merkpositionering of zelf propositie hierop aan. De gevalideerde experimenten wordt geanalyseerd voor optimalisatie.

04. Schalen

Hoe meer we weten welke experimenten zorgen voor groei, hoe accurater onze business case voor groei wordt. We schalen op door de budgetten af te stemmen op basis van de gemeten resultaten.

Projecten die passen bij Growth hacking

Diensten

1. IT landschap & implementatie

+

2. Digitale visie & strategie

+

3. Digitale producten

+

4. Data gedreven tooling

+

5. Growth hacking

+