Growth hacking

Wij staan klaar om de groei van jouw merk te ontwerpen en te realiseren. Wij beschikken over expertise op het gebied van marketing, merkontwikkeling, data-analyse en strategie, om jouw omzet en conversie te laten groeien.

Onze expertises

Ucentri helpt bedrijven bij het opbouwen van een onderscheidend merk door het onderzoeken van marktdynamieken, het verfijnen van hun waardepropositie en het ontwikkelen van een strategie om het merk effectief te positioneren bij de doelgroep.

Een methode voor groei

Ons proces

Onze unieke growth hacking aanpak maakt gebruik van een diverse groep experts met verschillende vaardigheden, waaronder marketeers, data-analisten, UX/UI-specialisten en ontwikkelaars. We kunnen zo vanuit meerdere perspectieven de beste groeikansen identificeren en benutten, wat leidt tot grote omzetgroei voor onze klanten.

quote

1. Merk positionering

Op basis van jullie propositie en een marktanalyse (her)bepalen we een innovatieve merkbelofte en missie. Hieruit herleiden we jullie merk-karakter die wordt vertaald in een (herziene) visuele merkidentiteit. Op deze manier hebben we een succesvolle merk positionering bepaald!

quote

2. Experimenten

We ontwikkelen innovatieve en creatieve marketingstrategieën die naadloos aansluiten bij jouw positionering. We ontwerpen marketingkanalen, funnels en campagnes. De meest veelbelovende ideeën worden uitgewerkt tot groei-experimenten.

quote

3. Valideren

Op basis van data leren we of experimenten werken of niet. We passen campagnes, de marketing strategie, merkpositionering of zelf propositie hierop aan. De gevalideerde experimenten wordt geanalyseerd voor optimalisatie.

quote

4. Schalen

Hoe meer we weten welke experimenten zorgen voor groei, hoe accurater onze business case voor groei wordt. We schalen op door de budgetten af te stemmen op basis van de gemeten resultaten.