Growth hacking

Wij staan klaar om de groei van jouw merk te ontwerpen en te realiseren. Wij beschikken over expertise op het gebied van marketing, merkontwikkeling, data-analyse en strategie, om jouw omzet en conversie te laten groeien.

Onze expertises

Marktonderzoek, het verfijnen van de waardepropositie en een strategie zorgen ervoor dat we effectief gepositioneerd worden naar de doelgroep.

Een methode voor groei

Ons proces

Growth hacking maakt gebruik van een diverse groep experts, waaronder marketeers, data-analisten, UX/UI-specialisten en ontwikkelaars. We kunnen zo vanuit meerdere perspectieven de beste groeikansen identificeren en benutten.

quote

1. Merk positionering

Op basis van jullie propositie en een marktanalyse (her)bepalen we een innovatieve merkbelofte en missie. Hieruit herleiden we jullie merk-karakter die wordt vertaald in een (herziene) visuele merkidentiteit. Op deze manier hebben we een succesvolle merk positionering bepaald!

quote

2. Experimenten

We ontwikkelen innovatieve en creatieve marketingstrategieën die naadloos aansluiten bij jouw positionering. We ontwerpen marketingkanalen, funnels en campagnes. De meest veelbelovende ideeën worden uitgewerkt tot groei-experimenten.

quote

3. Valideren

Op basis van data leren we of experimenten werken of niet. We passen campagnes, de marketing strategie, merkpositionering of zelf propositie hierop aan. De gevalideerde experimenten wordt geanalyseerd voor optimalisatie.

quote

4. Schalen

Hoe meer we weten welke experimenten zorgen voor groei, hoe accurater onze business case voor groei wordt. We schalen op door de budgetten af te stemmen op basis van de gemeten resultaten.