Digitale governance

Wij stellen jullie in staat om continue digitalisering te integreren in jullie bedrijfsvoering zonder de focus op de dagelijkse werkzaamheden te verliezen. Proactief digitaliseren zodat de organisatie niet hoeft te leiden onder IT legacy.

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Digitalisering integraal binnen het bedrijf

Ons digital governance proces

Een proces dat jullie bedrijf instaat stelt om continu te digitaliseren.

quote

1. Organisatie model

Door het in kaart brengen van jullie processen krijgen we inzicht in de werking van het bederijf. Hierdoor kunnen we niet alleen de uitdagingen die jullie momenteel ervaren identificeren, maar ook de kansen voor digitalisering bepalen.

quote

2. Prioriteiten model

Op basis van metrics wordt er een model gemaakt om digitale initiatieven te prioriteren. De metrics worden opgesteld vanuit jullie belangrijkste processen en bedrijfsstrategie. De metrics zijn gelinkt aan een scoringmodel waardoor nieuwe digitale initiatieven gemeten kunnen worden.

quote

3. Governance model

We maken een governance model voor continue digitale innovatie. Dit begint met het gestandaardiseerd binnen laten komen van digitale initiatieven uit het bedrijf. Deze initiatieven worden getoetst aan ons prioriteringsmodel. Op basis van innovatie principes worden de initiatieven in de backlog geplaatst.

quote

4. Implementatie en optimalisatie

Wij helpen bij het implementeren van het governance model, waarbij we aandacht besteden aan projectmanagement, technische aspecten, conceptvorming, adoptie en strategie. Onze aanpak berust op bewezen en geteste methodes.

Wat is digital governance en waarom is het belangrijk voor het MKB?

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Digital governance omvat het gestructureerd organiseren van digitale innovatie en IT-initiatieven binnen je bedrijf. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het cruciale belang van digital governance voor een succesvolle uitvoering van een digitale strategie.

Wat is digital governance?

Digital governance is het proces van het benutten van digitale kansen, het vaststellen van beleid, procedures en richtlijnen met betrekking tot de planning, implementatie en beheer van projecten binnen je bedrijf. Het omvat het definiëren van een operationeel model om voortdurende digitale innovatie binnen een bedrijf mogelijk te maken. Digital governance zorgt ervoor dat digitale initiatieven in lijn zijn met de overkoepelende strategie van het bedrijf en dat ze effectief worden geïmplementeerd.

Het belang van digital governance voor MKB's