Digitale governance

Wij stellen u in staat om continue digitalisering te integreren in uw bedrijfsvoering zonder de focus op uw dagelijkse werkzaamheden te verliezen. Proactief digitaliseren zodat de organisatie niet hoeft te leiden onder IT legacy.

Digitalisering integraal binnen het bedrijf

Ons proces

Een proces dat uw organisatie instaat stelt om continu te digitaliseren.

quote

1. Organisatie model

Door het in kaart brengen van uw organisatieprocessen krijgen we inzicht in de werking van uw organisatie. Hierdoor kunnen we niet alleen de uitdagingen die u momenteel ervaart identificeren, maar ook de kansen voor digitalisering bepalen.

quote

2. Prioriteiten model

Op basis van metrics wordt er een model gemaakt om digitale initiatieven te prioriteren. De metrics worden opgesteld vanuit uw belangrijkste processen en bedrijfsstrategie. De metrics zijn gelinkt aan een scoringmodel waardoor nieuwe digitale initiatieven gemeten kunnen worden.

quote

3. Governance model

We maken een continu digitaliseringsproces voor jullie organisatie. Dit begint met het gestandaardiseerd binnen laten komen van digitale initiatieven uit de organisatie. Deze initiatieven worden getoetst aan ons prioriteringsmodel. Op basis van innovatie principes worden de initiatieven in de backlog geplaatst.

quote

4. Implementatie en optimalisatie

Wij helpen bij het implementeren van het governance model, waarbij we aandacht besteden aan projectmanagement, technische aspecten, ontwerp, adoptie en strategie. Onze aanpak berust op bewezen en geteste methodes. Met behulp van een dashboard meten we het succes van de implementatie en voeren optimalisaties door.

Een Praktische Benadering voor Continue Innovatie

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Organisaties die zich willen onderscheiden, moeten zich toeleggen op het creëren van een omgeving die innovatie bevordert en ondersteunt, naast de dagelijkse operatie. Bij Ucentri bieden we een bewezen aanpak voor continue innovatie met onze gefocuste en effectieve principes:

Een Duidelijke Visie op Innovatie

We helpen uw organisatie om een helder beeld te krijgen van wat u wilt bereiken met innovatie. Samen identificeren we de belangrijkste doelen en de producten of diensten die uw organisatie wil ontwikkelen. Met een sterke en gedeelde visie fungeert uw visie als een kompas, waardoor alle inspanningen voor innovatie perfect aansluiten op uw overkoepelende strategische doelen.

Een Sterke Cultuur van Innovatie