Bedrijfssoftware selectie

Het selecteren van de juiste software voor uw bedrijf kan lastig zijn. Er zijn vele leveranciers, verkooppraatjes en integratievereisten. Ucentri biedt objectieve expertise en helpt u de juiste software te kiezen.

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Software dat bij uw organisatie past

Ons selectieproces

Onze IT strategen, marktexperts en procesanalisten zetten zich gezamenlijk in om te achterhalen wat jullie organisatie nodig heeft en welke software daar het beste bij past. Onze objectieve en onafhankelijke rol stelt je in staat om erop te vertrouwen dat alle softwarebehoeften succesvol worden vervuld.

quote

1. Procesanalyse

Door uw organisatieprocessen in kaart te brengen krijgen we inzicht in hoe uw organisatie opereert. We bepalen de uitdagingen die uw organisatie ervaart met het huidige IT systeem en definiëren de vereisten voor tijdens de selectie.

quote

2. Verzoek voor informatie

Onze experts selecteren geschikte leveranciers op basis van ervaring en onderzoek. We sturen hen aanvullende informatieverzoeken en beslissen tijdens een werksessie welke leveranciers afvallen.

quote

3. Verzoek voor voorstel

Overgebleven leveranciers presenteren, demonstreren en/of geven workshops. Onze experts beoordelen vanuit een IT, organisatie en financieel perspectief de leveranciers en adviseren voor de besluitvorming.

quote

4. Roadmap voor implementatie

Onze experts stellen een implementatieroadmap op, waarin veranderende bedrijfsprocessen, adoptie en monitoring van het beoogde effect zijn opgenomen. Daarnaast adviseren we over de juiste integratie van het gekozen IT-systeem met uw bestaande IT-landschap.

De voordelen van objectieve zakelijke software selectie

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Bij Ucentri begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met het selecteren van het juiste bedijfssoftware. Vaak verbergen IT-leveranciers zich achter mooie commerciële woorden, complexe materie, grote beloftes en een scherpe initiële prijsstelling. Maar wij helpen je om hier doorheen te kijken en begeleiden jullie met de volgende ingrediënten voor succes.

Expertise op maat

Ons team van IT-engineers, marktexperts en procesanalisten beschikt over diepgaande kennis van softwareoplossingen binnen verschillende sectoren. Zo begrijpen wij vanuit verschillende invalshoeken wat een organisatie nodig heeft.

Onafhankelijk advies