Merkidentiteit oplossingen voor het MKB

Wij helpen MKB-bedrijven om hun merk tot leven te brengen. Een merkidentiteit maakt het mogelijk om een onderscheidende boodschap ook onderscheidend te maken.

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Ons doel is om jouw merk tot leven te brengen!

Ons proces

De onderdelen die nodig zijn om een merk identiteit te maken die jouw merk onderscheidend maakt van de rest.

quote

1. Design principles

Designprincipes voor een merkidentiteit zijn essentiële richtlijnen die bepalen hoe een merk visueel en emotioneel wordt waargenomen. Ze omvatten consistentie, coherentie, uniciteit, flexibiliteit en duurzaamheid, en helpen bij het creëren van een krachtige en herkenbare merkuitstraling.

quote

2. Visual identity

Een visuele identiteit gebruikt een combinatie van het logo, kleuren, typografie en grafische stijl, die het merk consistent gebruikt in al zijn communicatie-uitingen. De verschillende visuele uitingen zorgt ervoor dat jullie een beeld krijgen van hoe wij het merkt tot leven willen laten komen.

quote

3. Toolkit

De toolkit omvat de losse componenten van de visuele identiteit, waaronder het logo, kleurenpalet, typografie en grafische elementen. Het biedt gedetailleerde visuele richtlijnen voor het gebruik van deze elementen, inclusief voorbeelden van correcte en incorrecte toepassingen.

quote

4. Photography

Het selecteren van de juiste fotografie is cruciaal, aangezien beelden sterke emotionele verbindingen kunnen creëren en de merkperceptie kunnen beïnvloeden. De selectie van fotografie is gebaseerd op de merkwaarden, doelgroep, merk strategie en communicatiedoelen.

Wat is een merkidentiteit?

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Een merkidentiteit is de verzameling van kenmerken die jullie merk uniek en herkenbaar maken voor klanten. Dit omvat elementen zoals de merknaam, logo, kleurenschema, typografie, de waarden en persoonlijkheid die het merk uitdraagt en vooral uitstraalt. Het doel van een sterke merkidentiteit is om een consistente ervaring te bieden, loyaliteit op te bouwen en herkenning te geven van jullie positionering. Op deze manier kunnen jullie het merk laten onderscheiden en een duidelijk beeld geven van wat het merk vertegenwoordigt.

Merkidentiteit bepalen

Een sterke merkidentiteit wordt gevormd door verschillende componenten die wij in een pragmatisch en overzichtelijk proces hebben gevat. Dit begint met het vaststellen van designprincipes op basis van jullie waardepropositie. Designprincipes bepalen hoe het merk visueel en emotioneel dient worden waargenomen.

Ten tweede maakt de visuele identiteit van het merk gebruik van kleuren, typografie en grafische stijl, die consequent worden toegepast in alle communicatie-uitingen. Dit zorgt voor een consistente presentatie van het merk en geeft een beeld van hoe het merk tot leven moet komen.