Merk identiteit

Wij helpen MKB-bedrijven om middels een sterke merkidentiteit hun boodschap onderscheidend over te brengen en het merk te laten leven.

Ons doel is om jouw merk tot leven te brengen!

Ons proces

De onderdelen die nodig zijn om een merk identiteit te maken die jouw merk onderscheidend maakt van de rest.

quote

1. Design principles

Designprincipes voor een merkidentiteit zijn essentiële richtlijnen die bepalen hoe een merk visueel en emotioneel wordt waargenomen. Ze omvatten consistentie, coherentie, uniciteit, flexibiliteit en duurzaamheid, en helpen bij het creëren van een krachtige en herkenbare merkuitstraling.

quote

2. Visual identity

Een visuele identiteit gebruikt een combinatie van het logo, kleuren, typografie en grafische stijl, die het merk consistent gebruikt in al zijn communicatie-uitingen. De verschillende visuele uitingen zorgt ervoor dat jullie een beeld krijgen van hoe wij het merkt tot leven willen laten komen.

quote

3. Toolkit

De toolkit omvat de losse componenten van de visuele identiteit, waaronder het logo, kleurenpalet, typografie en grafische elementen. Het biedt gedetailleerde visuele richtlijnen voor het gebruik van deze elementen, inclusief voorbeelden van correcte en incorrecte toepassingen.

quote

4. Photography

Het selecteren van de juiste fotografie is cruciaal, aangezien beelden sterke emotionele verbindingen kunnen creëren en de merkperceptie kunnen beïnvloeden. De selectie van fotografie is gebaseerd op de merkwaarden, doelgroep, merk strategie en communicatiedoelen.

Het Belang van een Sterke Merk Identiteit

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Het opbouwen en onderhouden van een sterke merkidentiteit is van cruciaal belang om een gevestigde partij te blijven in een omgeving waar continu nieuwe spelers opkomen of concurrenten veranderen.

De waarde van een merk identiteit

  1. 89% van de consumenten blijft trouw aan merken die ze kennen en vertrouwen. - Bron: Edelman Trust Barometer
  2. 63% van de aankoopbeslissingen wordt beïnvloed door het vertrouwen in het merk. - Bron: Edelman Earned Brand Study