eLstar Dynamics

Van merk strategie, visuele identiteit tot website

Een nieuwe merkpositionering en website voor eLstar Dynamics.

Client

eLstar Dynamics

Datum

2022-05-11

Sector

Industrie & Productie

Een nieuwe technologie klaar voor een merk lancering

eLstar Dynamics heeft een revolutionaire nieuwe technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om glas dimbaar te maken. Nu de technologie klaar is voor de markt was het voor eLstar van belang dat hun merk positionering en identiteit klaar gestoomd werd voor een go to market! Dit als fundament werd gebruikt om tot een website voor eLstar te komen.

Affordable Smart Glass within Reach

De merk strategie bestaat uit een visie, missie, merk belofte, merk waardes en een merk persoonlijk. Deze elementen zijn voor eLstar het fundament geweest om tot een concrete positionering te komen voor de doelgroep die zij bedienen.

Rich text image

A visual identity to express a unique character and reflect the level of knowledge that eLstar is known for.

De merk identiteit is een visuele vertaalslag geweest van de merk strategie. Voornamelijk de merk persoonlijkheid is een belangrijk element in de brug naar een visuele vorm van het merk.

Rich text image

Onze visuele identiteit bestaat uit een gereedschapskist van visuele elementen, waaronder een minimalistische en indrukwekkende kernkleurenpalet en een systeem aangedreven door Gilroy.

Rich text image

Onze gereedschapskist biedt opvallende visuele aanwijzingen met behulp van een grafische taal gebouwd op de Raam, L-vormen en Ster. Deze elementen zijn afgeleid van het logo en helpen ons om de doelgroep te betrekken.