eLstar Dynamics

Van merk strategie, visuele identiteit tot website

Sector

Industrie & Productie

Datum

11 mei 2022

Diensten

Growth hacking

Een nieuwe technologie klaar voor een merk lancering

eLstar Dynamics heeft een revolutionaire nieuwe technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om glas dimbaar te maken. Nu de technologie klaar is voor de markt was het voor eLstar van belang dat hun merk positionering en identiteit klaar gestoomd werd voor een go to market! Dit als fundament werd gebruikt om tot een website voor eLstar te komen.

Affordable Smart Glass within Reach

De merk strategie bestaat uit een visie, missie, merk belofte, merk waardes en een merk persoonlijk. Deze elementen zijn voor eLstar het fundament geweest om tot een concrete positionering te komen voor de doelgroep die zij bedienen.

This is a richtext image

A visual identity to express a unique character and reflect the level of knowledge that eLstar is known for.

De merk identiteit is een visuele vertaalslag geweest van de merk strategie. Voornamelijk de merk persoonlijkheid is een belangrijk element in de brug naar een visuele vorm van het merk.

This is a richtext image

Onze visuele identiteit bestaat uit een gereedschapskist van visuele elementen, waaronder een minimalistische en indrukwekkende kernkleurenpalet en een systeem aangedreven door Gilroy.

This is a richtext image

Onze gereedschapskist biedt opvallende visuele aanwijzingen met behulp van een grafische taal gebouwd op de Raam, L-vormen en Ster. Deze elementen zijn afgeleid van het logo en helpen ons om de doelgroep te betrekken.

Investor

Ik ben zeer tevreden met Ucentri doordat er strategie, visuele creatie en technische kennis in huis is. Dit zorgt voor sneller en beter resultaat.