Digitale roadmap voor het MKB

Een roadmap met concrete digitale initiatieven om jullie ambities te realiseren. Dat is wat wij met onze diverse set aan expertises samen met jou willen bereiken!

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Een roadmap die naar een doel leidt

Ons proces

Een proces dat zich uitstrekt van ambities tot tastbare actiepunten voor morgen, met als doel een voorsprong te verwerven in de markt!

quote

1. Digitale ambitie

Onze strategen, creatieven en ontwerpers kunnen vanuit trends jullie digitale ambitie bepalen met concrete mijlpalen om deze te bereiken. We zien dit als basis voor het opbouwen van een roadmap.

quote

2. Digitale initiatieven

Vanuit de ambitie en mijlpalen worden er digitale initiatieven bepaald. Deze kunnen betrekking hebben op digitalisering van de IT-infrastructuur, operationele optimalisatie, verbetering van de klantbeleving en IT-security.

quote

3. Digitale vaardigheden

De vereiste digitale vaardigheden op proces-, mens-, organisatie-,technologie en governance-niveau worden in kaart gebracht om de gedefinieerde initiatieven te kunnen realiseren.

quote

4. Pragmatische roadmap

De ambities, initiatieven en vaardigheden worden samengebracht in één digitale roadmap over de tijd. Van het formuleren van eambitie tot concrete en uitvoerbare acties!

Wat is een digitale roadmap en waarom is het belangrijk voor het MKB?

Lees wat onze experts te zeggen hebben

In de dynamische digitale wereld is het van cruciaal belang voor MKB-bedrijven om een goed gestructureerde digitale roadmap te hebben. Een digitale roadmap is een gedetailleerd plan dat de digitale doelstellingen, vaardigheden en initiatieven van een bedrijf omvat. Het fungeert als een richtinggevend kompas om de digitale inspanningen van het bedrijf te coördineren en in lijn te brengen.

De voordelen van zo'n digitale roadmap zijn talrijk. In de eerste plaats zorgt het ervoor dat het bedrijf op een samenhangende wijze werkt aan specifieke doelen, en voorkomt het dat verschillende afdelingen geïsoleerd aan uiteenlopende doelstellingen werken. Daarnaast draagt het bij aan verbeterde efficiëntie binnen het bedrijf. Door digitale initiatieven te coördineren kunnen zowel tijd als geld bespaard worden. Ten derde versterkt een digitale roadmap aantoonbaar het concurrentievermogen van een bedrijf.

Het belang van een digitale roadmap

Van een grote ambitie tot pragmatische projecten voor morgen