IT landschap

Wij ontwerpen en bouwen IT landschappen die de operatie sneller en slimmer maakt. Bouw een modern IT landschap en realiseer ook 20% meer efficiëntie en 16% meer tevreden klanten.

Onze expertises

Verhuis naar de cloud voor schaalbaarheid en eigenaarschap. Je data is binnen handbereik waardoor het bedrijf slimmer en sneller kan opereren. Gemiddelde kostenbesparing van 25%!

Schaalbaar, veilig en bedrijfsondresteunend

Ons process

Ons proces is allesbehalve alleen een IT-feestje. We benaderen projecten vanuit bedrijfs-, markt-, gebruikers- en IT-perspectieven voor praktische en relevante oplossingen.

quote

1. Procesanalyse

Door de processen in kaart te brengen, krijgen we begrip van hoe het bedrijf rijdt en zeilt. We identificeren obstakels binnen het huidige IT en bepalen kansen voor verbetering. Vanuit deze analyse gaan we aan de slag met concrete acties!

quote

2. Bedrijfssoftware selectie

We helpen bij het kiezen van de juiste IT-systemen. Op basis van de kansen en uitdagingen evalueren we potentiële partners en bepalen we de beste IT-leverancier(s).

quote

3. Integratie

We zorgen ervoor dat de IT systemen op de juiste manier met elkaar gekoppeld zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat je eigenaar bent van jouw data op een veilige manier.

quote

4. Implementatie

Onze teams helpen bij het implementeren van de systemen. Veranderende bedrijfsprocessen, adoptie bij medewerkers en het monitoren van het beoogde effect.