IT landschap

Wij ontwerpen en bouwen IT landschappen die de operatie sneller en slimmer maakt. Bouw een modern IT landschap en realiseer ook 20% meer efficiëntie en 16% meer tevreden klanten.

Onze expertises

Verhuis naar de cloud voor schaalbaarheid en eigenaarschap. Je data is binnen handbereik waardoor het bedrijf slimmer en sneller kan opereren. Gemiddelde kostenbesparing van 25%!

Een IT landschap voor de groei

Ons process

Ons proces is allesbehalve alleen een IT-feestje. We bekijken projecten vanuit organisatorisch, markt-, gebruikers- en IT-perspectief, waardoor we IT ontwikkelen die onze klanten praktische en waardevolle resultaten opleveren.

quote

1. Procesanalyse

Door jouw organisatieprocessen in kaart te brengen, krijgen we een begrip van hoe het bedrijf functioneert. We identificeren uitdagingen met het huidige IT-landschap, en we bepalen kansen om je organisatie te versterken.

quote

2. Bedrijfssoftware selectie

Vanuit de kansen en uitdagingen helpen we je bij het kiezen van IT-systemen. We analyseren de vereisten en evalueren potentiële partners. Zo bepalen we samen welke IT-leverancier(s) het best passen.

quote

3. Integratie

We zorgen ervoor dat de IT systemen op de juiste manier met elkaar gekoppeld zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat je eigenaar bent van jouw data op een veilige manier.

quote

4. Implementatie

Onze teams helpen bij het implementeren van de systemen. Veranderende bedrijfsprocessen, adoptie bij medewerkers en het monitoren van het beoogde effect.