Data integratie

Bij Ucentri creëren we integratielandschappen, zodat jouw IT-systemen optimaal communiceren en je minder afhankelijk bent van leveranciers. Het resultaat? Optimale efficiëntie, effectiviteit en uptime van de operatie.

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Je eigen integratielandschap

Ons IT integratie proces

Vanuit IT-, organisatorisch en gebruikersperspectief realiseren wij een integratielandschap die je bedrijf efficient laat werken en ervoor zorgt dat processen optimaal op elkaar zijn afgestempd.

quote

1. Procesoptimalisatie

We brengen bedrijfsprocessen in kaart en bepalen medewerker- en klant behoeftes. Vervolgens worden de mogelijkheden van integraties hieraan getoetst.

quote

2. IT-landschap

We analyseren het IT-landschap voor benodigde integraties en evalueren data voor verrijking of opschoning voorafgaande aan het bouwen van de juiste integraties.

quote

3. Ontwikkeling

We creëren een stabiel integratielandschap dat aansluit op jullie bestaande IT-omgeving en identificeren verbeterpunten. Ook worden veiligheidsvoorwaarden ontwikkeld.

quote

4. Optimalisatie

Onze monitoring tool in het integratielandschap biedt inzicht en identificeert kansen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, waardoor continue optimalisatie wordt gegarandeerd.

Voordelen van een eigen integratielandschap

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Bij Ucentri helpen we MKB-ondernemingen met het opzetten en onderhouden van hun eigen integratielandschap. Ontdek hier de voordelen van een eigen integratielandschap.

Controle over je eigen data

Een van de grootste voordelen van het hebben van een eigen integratielandschap is de verminderde afhankelijkheid van externe partijen. Wanneer u als bedrijf afhankelijk bent van een derde partij om uw systemen te integreren, bent u vaak gebonden aan hun agenda, procedures en kwaliteit. Dit kan problemen veroorzaken bij het oplossen van storingen of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan uw systeem. Met een eigen integratielandschap heeft u volledige controle en kunt u wijzigingen snel en efficiënt doorvoeren.

Volledig inzicht in gegevensstromen