Veilig IT beheer in vertrouwde handen

Maak van uw IT-landschap een partner, geen hindernis. Met onze support en onderhoudsdiensten zorgen we ervoor dat jullie systemen stabiel blijven draaien. Met proactieve monitoring, snelle response en preventief onderhoud houden we jouw IT-landschap in topconditie.

Hoe betrouwbaar beheer werkt

Ons proces

Een complete support- en onderhoudsoplossing voor een zorgeloos IT-landschap.

quote

1. IT review

Onze experts onderzoeken uw software, databases, cloudservices, beveiliging en bestaande IT-ondersteuning. Dit stelt ons in staat om prioriteiten voor onderhoud te bepalen en input te leveren voor het opzetten van een effectieve IT-monitoringomgeving.

quote

2. Monitoring

Onze live monitoring detecteert automatisch problemen in uw IT-landschap middels alerts. We verzamelen en analyseren gegevens, sturen tickets naar de supportafdeling en andere belanghebbenden. Daarnaast biedt onze log analytics inzichten in fouten en gebeurtenissen via logboekanalyse.

quote

3. Onderhoud

Met alerts, log analytics en monitoring dashboards optimaliseren we proactief het IT-landschap. We werken nauw samen met leveranciers en cloud- of databaseproviders om updates door te voeren. Dit resulteert in minder meldingen bij het supportteam en een stabiel draaiende organisatie.

quote

4. Support

Van de Servicedesk komen melding binnen bij Support, onze experts staan klaar om snel en grondig supportmeldingen op te lossen. Bij langdurige problemen houden we de prioriteit met andere meldingen scherp in de gaten. Bij meldingen buiten onze scope blijven we het aanspreekpunt.

Wat is IT-beheer?

Lees wat onze experts te zeggen hebben

IT-beheer omvat het strategisch plannen, implementeren, beheren en onderhouden van de IT-infrastructuur en -systemen binnen een organisatie. Uit onderzoeken blijkt dat onvoldoende focus op IT-beheer de volgende gevolgen kan hebben:

  • Bedrijven met slecht IT-beheer zijn 33% meer kans om een datalek te ervaren.
  • Bedrijven met slecht IT-beheer hebben gemiddeld 20% minder productiviteit dan bedrijven met goed IT-beheer.
  • Bedrijven met slecht IT-beheer verliezen gemiddeld 10% van hun klanten.