Online marketing voor het MKB

Met data, technologie en creativiteit dagen we traditionele marketing uit. We passen online marketing toe met growth hacking, waarbij we snelle, slimme experimenten uitvoeren om jouw merk te laten groeien.

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Een methode voor groei

Onze online marketing strategieën

Online marketing bestaat uit verschillende onderdelen. Bekijk waar wij je allemaal mee kunnen helpen!

quote

1. Social media

Social media advertising betekent adverteren op diverse sociale kanalen, zoals Instagram, TikTok en Snapchat. Deze platforms steeds meer gebruikersdata, waardoor adverteerders gericht kunnen targeten op basis van individuele profielen en interesses.

quote

2. Google advertising

Google Ads is adverteren op Google-platformen zoals Search, Display, Shopping en YouTube. Met diverse targetingopties kun je zichtbaar zijn in zoekresultaten, op partnerwebsites met banners, of via videoadvertenties op YouTube.

quote

3. SEO

Search Engine Optimization richt zich op het optimaliseren van jouw organische vindbaarheid in zoekmachines. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld effectieve keywords, de juiste webpagina-structuur en inkomende links verbeter wij je zichtbaarheid.

quote

4. 200+ kanalen

Naast Facebook en Google bestaan er nog 200+ digitale marketingkanalen. Met gedurfde experimenten om creatieve kanalen voor groei te identificeren bouwen we onderscheidende campagnes ten opzichte van de concurrent.

Wat is Online marketing

Lees wat onze experts te zeggen hebben


Online marketing is het gebruik van verschillende strategieën en technieken om merken te promoten via het internet. Dit omvat onder andere het gebruik van websites, sociale media, zoekmachines, e-mailmarketing en vele andere online kanalen om de doelgroep te bereiken, betrekken en converteren naar klanten. Onze experts combineren technische knowhow en creativiteit om converterende online campagnes te ontwikkelen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook resulteren in meetbare groei. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot doelgerichte contentmarketing en slimme socialemediacampagnes.

Het verschil tussen Digitale marketing en Online marketing

Digitale marketing wordt vaak verward met online marketing, maar er bestaat een onderscheid en tegelijkertijd een aanzienlijke overlap tussen beide.