Cloud oplossingen

Verhuis naar de cloud voor schaalbaarheid en eigenaarschap. Je data is binnen handbereik waardoor het bedrijf slimmer en sneller kan opereren. Gemiddelde kostenbesparing van 25%!

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Ons proces

Clouddiensten op maat

Een cloudomgeving die het bedrijf beter laat draaien! Vanuit bedrijfs-, markt-, gebruikers- en IT-perspectief bouwen we jullie IT-landschap in de cloud.

quote

1. Procesoptimalisatie

We brengen bedrijfsprocessen in kaart en bepalen medewerker- en klant behoeftes. Vervolgens worden de mogelijkheden van cloud hieraan getoetst.

quote

2. IT-landschap

We analyseren het IT-landschap voor benodigde integraties en evalueren data voor verrijking of opschoning voorafgaande de cloudmigratie.

quote

3. Cloud infrastructuur

We kiezen een cloudprovider, bouwen de infrastructuur en implementeren alle vereiste functies op basis van verbeterkansen en veiligheidsstandaarden.

quote

4. Integraties

Door applicaties te integreren met jullie nieuwe cloudinfrastructuur, creëren we een stabiel en slim integratielandschap, waarbij we efficiëntie en groei realiseren.

Ontdek de voordelen van een cloud migratie

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Overweeg je om uw IT-infrastructuur naar de cloud te migreren?

In de cloud heb je geen fysieke servers meer nodig, waardoor je bespaart op onderhouds- en energiekosten. Daarnaast heb je in de cloud de flexibiliteit om jullie IT-infrastructuur snel en gemakkelijk op te schalen of terug te schalen, afhankelijk van de behoeften. Dit maakt de cloud ideaal voor bedrijven die snel groeien of die te maken hebben met seizoensgebonden vraag.

Een ander voordeel van de cloud is de betere beveiliging van jullie data. Cloudproviders investeren namelijk veel in beveiligingsmaatregelen om hun klanten te beschermen tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Bovendien biedt de cloud bedrijven de mogelijkheid om vanaf elke locatie en elk apparaat toegang te krijgen tot jullie IT-infrastructuur en data. Dit bevordert de samenwerking en productiviteit van uw medewerkers en maakt efficiënter werken mogelijk.