Cloud migratie

Verhuis naar de cloud voor schaalbaarheid en eigenaarschap. Je data is binnen handbereik waardoor het bedrijf slimmer en sneller kan opereren. Gemiddelde kostenbesparing van 25%!

Over de Cloud

Ons proces

Vanuit IT-, organisatorisch, en gebruikersperspectief zorgen we voor de cloudomgeving die het best past. We helpen bij het bouwen van nieuwe integraties op het IT-fundament.

quote

1. Procesoptimalisatie

We brengen bedrijfsprocessen in kaart en bepalen medewerker- en klant behoeftes. Vervolgens worden de mogelijkheden van cloud hieraan getoetst.

quote

2. IT-landschap

We analyseren het IT-landschap voor benodigde integraties en evalueren data voor verrijking of opschoning voorafgaande de cloudmigratie.

quote

3. Cloud infrastructuur

We kiezen een cloudprovider, bouwen de infrastructuur en implementeren alle vereiste functies op basis van verbeterkansen en veiligheidsstandaarden.

quote

4. Integraties

Door applicaties te integreren met jullie nieuwe cloudinfrastructuur, creëren we een stabiel en slim integratielandschap, waarbij we efficiëntie en groei meten.

Ontdek de voordelen van een cloud migratie

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Overweegt u om uw IT-infrastructuur naar de cloud te migreren?

In de cloud heeft u geen fysieke servers meer nodig, waardoor u bespaart op onderhouds- en energiekosten. Daarnaast heeft u in de cloud de flexibiliteit om uw IT-infrastructuur snel en gemakkelijk op te schalen of terug te schalen, afhankelijk van uw behoeften. Dit maakt de cloud ideaal voor bedrijven die snel groeien of die te maken hebben met seizoensgebonden vraag.

Een ander voordeel van de cloud is de betere beveiliging van uw data. Cloudproviders investeren namelijk veel in beveiligingsmaatregelen om hun klanten te beschermen tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Bovendien biedt de cloud u de mogelijkheid om vanaf elke locatie en elk apparaat toegang te krijgen tot uw IT-infrastructuur en data. Dit bevordert de samenwerking en productiviteit van uw medewerkers en maakt efficiënter werken mogelijk.