Cloud migratie

Migreer uw IT-infrastructuur naar de cloud voor schaalbaarheid, eigenaarschap en toekomstbestendigheid. Cloud engineers, marktexperts en procesanalisten creëren oplossingen die naadloos aansluiten bij uw organisatie, om zo de groei van uw bedrijf te stimuleren.

Ontdek de voordelen van een cloud migratie

Overweegt u om uw IT-infrastructuur naar de cloud te migreren?

In de cloud heeft u geen fysieke servers meer nodig, waardoor u bespaart op onderhouds- en energiekosten. Daarnaast heeft u in de cloud de flexibiliteit om uw IT-infrastructuur snel en gemakkelijk op te schalen of terug te schalen, afhankelijk van uw behoeften. Dit maakt de cloud ideaal voor bedrijven die snel groeien of die te maken hebben met seizoensgebonden vraag.

Een ander voordeel van de cloud is de betere beveiliging van uw data. Cloudproviders investeren namelijk veel in beveiligingsmaatregelen om hun klanten te beschermen tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Bovendien biedt de cloud u de mogelijkheid om vanaf elke locatie en elk apparaat toegang te krijgen tot uw IT-infrastructuur en data. Dit bevordert de samenwerking en productiviteit van uw medewerkers en maakt efficiënter werken mogelijk.

Door gebruik te maken van cloud-gebaseerde oplossingen kunt u uw bedrijfsprocessen vereenvoudigen en automatiseren, waardoor u efficiënter kunt werken en uw concurrentiepositie kunt verbeteren. De cloud biedt dus niet alleen voordelen op het gebied van kosten, flexibiliteit, beveiliging en productiviteit, maar ook op het gebied van integratie en automatisering van uw bedrijfsprocessen.

Er zijn verschillende cloud providers te vinden. Wij adviseren de klant op basis van de specifieke behoeftes van uw bedrijf:

  1. Microsoft Azure
  2. Amazon Web Services (AWS)
  3. Google Cloud Platform (GCP)
  4. IBM Cloud

Over de Cloud

Ons proces

Vanuit IT-, organisatorisch en gebruikersperspectief zorgen we voor de cloud omgeving die u zoekt. We helpen ook bij het bouwen van nieuwe applicaties op uw IT-fundament en het schalen van uw organisatie. Bekijk onze andere diensten voor meer informatie.

quote

1. Procesoptimalisatie

We brengen uw bedrijfsprocessen in kaart en bepalen hoe we de medewerker- en klantervaring kunnen optimaliseren. Dit resulteert in een overzicht van verbeterkansen, die als leidraad dienen gedurende het project.

quote

2. IT-landschap

We analyseren uw huidige IT-landschap om te bepalen welke integraties nodig zijn om uw processen te optimaliseren en uw bedrijfsdoelen te ondersteunen. Daarnaast beoordelen we welke data verrijkt of opgeschoond moet worden.

quote

3. Cloud infrastructuur

We selecteren de cloud provider en bouwen de infrastructuur. Deze beschikt over de nodige resources, dataopslag, API management, governance en security configuratie. Dit is alles is gebaseerd op de gedefinieerde verbeter kansen.

quote

4. Integraties

Door uw applicaties te integreren met onze cloudinfrastructuur, creëren we een stabiel integratielandschap en zorgen we voor de mogelijkheid om data met elkaar te verreiken voor bijvoorbeeld rapportage doeleinden.

Een keer verder praten?

We spreken graag een keer af om verder te praten over uw ambities! Tijdens onze een kennismaking zorgen we altijd dat onze sector specialisten aanschuiven!