Data gedreven tooling

Als een collectief van gespecialiseerde bureaus ontwerpen en bouwen wij data-gedreven oplossingen om jouw operaties efficiënter te maken. We helpen je waardevolle inzichten te verkrijgen en betere beslissingen te nemen.

Wij maken data werkbaar

Ons proces

Wij zorgen ervoor dat data-gedreven tools jouw organisatie vanuit zakelijk, technisch en gebruikersperspectief beter en sneller maken. We bieden tevens ondersteuning bij de implementatie, acceptatie en integratie van het product.

quote

1. Data kansen

Door jouw organisatieprocessen in kaart te brengen, krijgen we inzicht in hoe het bedrijf opereert en hoe verschillende onderdelen met elkaar samenwerken. Dit stelt ons in staat om kansen voor datagedreven innovatie te identificeren, met als doel het verbeteren van de ervaring van medewerkers, klanten en de organisatie als geheel.

quote

2. Prototype

Elke kans voor datagedreven innovatie wordt uitgewerkt tot visuele concepten die getest kunnen worden bij de doelgroep. Samen met een gefundeerde business case wordt er gekozen welke data gedreven concepten impactvol zijn voor de organisatie.

quote

3. Minimaal werkbaar product

Nu er een concept gevalideerd is gaan we bouwen! We ontwerpen en bouwen eerst de voorkant en voeren testen uit bij gebruikers. Bij functionele validatie bouwen we de functionaliteit verder af. Zo werken we toe naar een minimaal werkbaar product.

quote

4. Implementatie en Groei

We begeleiden de implementatie binnen de organisatie en ondersteunen gebruikers in de adoptie van de oplossingen. Daarnaast wordt er middels analytics en kwalitatieve inzichten verbeterslagen getest en doorgevoerd.

Een keer verder praten?

We spreken graag een keer af om verder te praten over uw ambities! Tijdens onze een kennismaking zorgen we altijd dat onze sector specialisten aanschuiven!