Data gedreven tooling

Wij ontwerpen, bouwen en schalen data gedreven oplossingen om uw operatie efficiënt en toekomstbestendig te maken. Als groep van gespecialiseerde bureaus hebben wij alle kennis in huis om rapportages, slimme forecasts tot en met functionele data platformen te bouwen.

Zo maken wij organisaties data gedreven

01. Data kansen

Door uw organisatieprocessen in kaart te brengen krijgen we inzicht in hoe het bedrijf opereert en met elkaar samenwerkt. We bepalen kansen voor datagedreven innovatie om medewerker, klant en organisatie te dienen!

02. Prototype

Elke kans voor datagedreven innovatie wordt uitgewerkt tot visuele concepten die getest kunnen worden bij de doelgroep. Samen met een gefundeerde business case wordt er gekozen welke data gedreven concepten impactvol zijn voor de organisatie.

03. Minimaal werkbaar product

Nu er een concept gevalideerd is gaan we bouwen! We ontwerpen en bouwen eerst de voorkant en voeren testen uit bij gebruikers. Bij functionele validatie bouwen we de functionaliteit verder af. Zo werken we toe naar een minimaal werkbaar product.

04. Implementatie en Groei

We begeleiden de implementatie binnen de organisatie en ondersteunen gebruikers in de adoptie van de oplossingen. Daarnaast wordt er middels analytics en kwalitatieve inzichten verbeterslagen getest en doorgevoerd.

Projecten die passen bij Data gedreven tooling

Diensten

1. IT landschap & implementatie

+

2. Digitale visie & strategie

+

3. Digitale producten

+

4. Data gedreven tooling

+

5. Growth hacking

+