Datagedreven oplossingen

Als een collectief van gespecialiseerde bureaus ontwerpen en bouwen wij data-gedreven oplossingen om jouw operaties efficiënter te maken. We helpen je waardevolle inzichten te verkrijgen en betere beslissingen te nemen.

Onze expertises

Ucentri combineert bedrijfskunde, technologie en data-analyse om waardevolle BI-oplossingen te creëren, waarmee klanten data-gedreven beslissingen kunnen nemen.

Ons proces

Zelf Datagedreven worden?

Wij zorgen ervoor dat data-gedreven tools jouw organisatie vanuit zakelijk, technisch en gebruikersperspectief beter en sneller maken. We bieden tevens ondersteuning bij de implementatie, acceptatie en integratie van het product.

quote

1. Data kansen

Door de organisatieprocessen in kaart te brengen, identificeren we kansen voor datagedreven innovatie om de algehele ervaring van medewerkers, klanten en het bedrijf te verbeteren.

quote

2. Prototype

We ontwikkelen prototypes, testen ze bij de doelgroep en selecteren de meest impactvolle conceptonderdelen op basis van een sterke business case.

quote

3. Werkbaar product

Nu er een concept gevalideerd is gaan we bouwen! We ontwerpen en bouwen eerst de voorkant en voeren testen uit bij gebruikers. Bij functionele validatie bouwen we de functionaliteit verder af.

quote

4. Implementatie en groei

We zorgen voor een goede implementatie bij het bedrijf. Daarnaast wordt er middels analytics en kwalitatieve inzichten verbeterslagen doorgevoerd.