Professionele App bouwen voor jouw bedrijf

Wij zijn experts in het creëren van apps waar gebruikers van houden. Met meer dan 15 jaar ervaring bedenken, ontwerpen en bouwen wij succesvolle apps voor iOS, Android, Windows en het Web.

Van concept tot design, ontwikkeling en schaal

Ons app maken proces

Om top-apps te bouwen, blijven we voortdurend investeren in het aanleren van nieuwe ontwikkelingen op technologisch en ontwerpniveau. Daarnaast is het van groot belang om bedrijfsstrategen de kloof tussen organisatie, markt en techniek te laten overbruggen. Zo zorgen we ervoor dat apps inspelen op de behoeften van gebruikers en de markt.

quote

1. App visie

Wij visualiseren en beschrijven de visie voor uw app, gebaseerd op trends, uw ambitie en de behoeften van de eindgebruiker. Deze appvisie vormt de leidraad voor het design en de ontwikkeling.

quote

2. Prototype

Samen omschrijven we een waardepropositie vanuit de appvisie. Voordat we bouwen, testen we elk aspect van de waardepropositie bij gebruikers. Ons team ontwikkelt prototypes om aannames snel en slim te testen.

quote

3. Minimaal werkbaar product

Met een gevalideerd concept gaan we tot in de details ontwerpen en bouwen. Designers werken aan specifieke onderdelen, designs worden getest door gebruikers voordat het ontwikkelteam werkende functionaliteiten oplevert.

quote

4. Schaal

We definiëren de belangrijkste KPI's voor uw app. Het team gebruikt analytics en kwalitatieve inzichten om mogelijke verbeteringen te ontdekken. Na het uitvoeren van experimenten kiezen we welke verbeterpunten worden geïmplementeerd.

Gratis kosteninschatting!

Ontvang vrijblijvend een kostenindicatie door onze gratis app calculator in te vullen. Je krijgt de prijsindicatie direct in je inbox!

Kansen van digitale innovatie en app-ontwikkeling

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Sterk gedigitaliseerde bedrijven behalen geweldige positieve resultaten. Een McKinsey & Company-studie toonde aan dat de meest digitaal volwassen bedrijven 30% hogere marges en 20% hogere groeicijfers hadden dan hun concurrenten. Gartner ontdekte dat frequente app-inzet leidde tot 12% hogere productiviteit en 10% kostenbesparingen.

Concrete resultaten

  1. Een detailhandelsbedrijf verhoogde de omzet met 15% door digitale technologieën te gebruiken, zoals een geavanceerd e-commerceplatform en mobiele apps.
  2. Een zorgbedrijf verbeterde de patiënttevredenheid met 15% door gebruik te maken van digitale technologieën, zoals een gebruiksvriendelijk online patiëntportaal en chatbots.