Online platform ontwikkelen op maat

Ontdek onze expertise in diverse platformen, waaronder marktplaatsen, bestelplatformen, planningssystemen, multi-sided platformen en meer. Ucentri combineert markt, ontwerp, organisatie en ontwikkel expertise voor unieke platformontwikkeling.

Van concept tot design, ontwikkeling en schaal

Ons proces

Om top-platformen te bouwen, blijven we voortdurend investeren in het aanleren van nieuwe ontwikkelingen op technologisch en ontwerpniveau. Daarnaast is het van groot belang om bedrijfsstrategen de kloof tussen organisatie, markt en techniek te laten overbruggen. Zo zorgen we ervoor dat platformen inspelen op de behoeften van gebruikers en de markt.

quote

1. Platform visie

Wij visualiseren en beschrijven de visie voor uw platform, gebaseerd op trends, de markt, uw ambitie en de behoeften van de eindgebruiker. Deze visie vormt de leidraad voor het design en de ontwikkeling.

quote

2. Prototype

Samen omschrijven we een waardepropositie vanuit de platform visie. Voordat we bouwen, testen we elk aspect van de waardepropositie bij gebruikers. Ons team ontwikkelt prototypes om aannames snel en slim te testen.

quote

3. Minimaal werkbaar product

Met een gevalideerd concept gaan we tot in de details ontwerpen en bouwen. Designers werken aan specifieke onderdelen, designs worden getest door gebruikers voordat het ontwikkelteam werkende functionaliteiten oplevert.

quote

4. Schaal

We definiëren de belangrijkste KPI's voor uw platform. Het team gebruikt analytics en kwalitatieve inzichten om mogelijke verbeteringen te ontdekken. Na het uitvoeren van experimenten kiezen we welke verbeterpunten worden geïmplementeerd.

Gratis kosteninschatting!

Ontvang vrijblijvend een kostenindicatie door onze gratis platform calculator in te vullen. Je krijgt de prijsindicatie direct in je inbox!

Wat is een platform?

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Een platform is een digitaal product dat verschillende gebruikersgroepen met elkaar verbindt om producten of diensten te creëren of te leveren, zoals multi-sided, one-sided of two-sided platforms.

Invloed van platformisering

Platformisering heeft reeds een grote invloed gehad op sectoren, zoals retail, transport, logistiek, horeca en media, waar traditionele tussenpersonen worden ontwricht.

De opkomst van platformen in de b2b-wereld is langzamer, maar Upwork, LinkedIn binnen de recruitment en detacheringbranch en slimme accounting systemen zoals Xero binnen accountancy hebben al merkbare invloed.