Online platform ontwikkelen op maat

Wij zijn de platformbouwers voor het MKB, met expertise in marktplaatsen, bestelplatformen, planningssystemen, voorraadbeheer en meer.

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Gebruiker, markt en technologie kennis

Ons proces

Wat de kern van ons proces is? Het combineren van marktkennis met een topteam van ontwikkelaars, waardoor we apps bouwen die naadloos aansluiten bij gebruikers en echte problemen oplossen.

quote

1. Platform visie

We beschrijven de platformvisie op basis van trends, jullie ambitie en de behoeften van de eindgebruiker. Deze visie zal altijd de richting aangeven voor het te ontwikkelen product.

quote

2. Prototype

We willen eerst testen voordat we gaan bouwen. Middels prototypes worden aannames op snelle en realistische wijze getest. Zo maken we de waardepropositie concreet.

quote

3. Minimaal werkbaar product

Nu gaan we bouwen! Designs worden getest bij gebruikers waarna het platform ontwikkelteam werkende functionaliteiten oplevert.

quote

4. Schaal

We bepalen de belangrijkste groei-KPI's. Middels analytics, kwalitatieve analyse en experimenten bouwen we inzichten op en vinden we mogelijkheden voor verbetering.

De kosten voor een Online platform?

Ontvang vrijblijvend een kostenindicatie door onze gratis platform calculator in te vullen. Je krijgt de prijsindicatie direct in je inbox!

Wat is een platform?

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Een platform is een digitaal product dat verschillende gebruikersgroepen met elkaar verbindt om producten of diensten te creëren of te leveren, zoals multi-sided, one-sided of two-sided platforms.

Platformisering heeft reeds een grote invloed gehad op sectoren, zoals retail, transport, logistiek, horeca en media, waar traditionele tussenpersonen worden ontwricht.

Waarom een online platform?

Platformen hebben enorm potentieel voor het MKB. Hier zijn een paar redenen waarom: