Web app

Snel resultaat en de kwaliteit van native apps! Progressive Web Apps bieden directe toegang via de browser zonder download, snellere ontwikkelingstijd en dezelfde functionaliteiten als native apps.

Gebruiker, markt en technologie kennis

Ons proces tot jouw Web app

Om succesvolle web-apps te bouwen, analyseren wij nieuwe technologie, markt en ontwerptrends. Bedrijfsstrategen zijn van belang om de kloof tussen organisatie, markt en technologie te overbruggen.

1. Web-app visie

Vanuit trends, jullie ambitie en de behoeften van de eindgebruiker beschrijven we de visie op die de web-app wilt bereiken. De visie zal altijd richting geven aan het te ontwikkelen product.

2. Prototype

We willen eerst testen voordat we gaan bouwen. Middels prototypes worden aannames op snelle en realistische wijze getest. Zo maken we de waardepropositie concreet

3. Minimaal werkbaar product

Nu gaan we bouwen! Designs worden getest bij gebruikers waarna het web-app ontwikkelteam werkende functionaliteiten oplevert.

4. Schaal

We bepalen de belangrijkste groei-KPI's. Middels analytics, kwalitatieve analyse en experimenten bouwen we inzichten op en vinden we mogelijkheden voor verbetering.

Web App ontwikkelen kosten

Ontvang vrijblijvend een kostenindicatie door onze gratis app calculator in te vullen. Je krijgt de prijsindicatie direct in je inbox!

Kosten berekenenarrow-right

Waarom een Web-app?

Een web-app is een applicatie die toegankelijk is via een browser en wordt gehost op een server in plaats van op je telefoon of tablet. Gebruikers kunnen de web-app dus openen met een URL, maar wel de voordelen van de functionaliteiten van een app ervaren.

Een native app, waar we aan gewend zijn, is een applicatie die specifiek is ontworpen om te worden gedownload en geïnstalleerd op een mobiel apparaat.

De groei van web-apps

Web-apps zijn in de afgelopen jaar in toenemende maten populairder aan het. Dit komt voornamelijk omdat de snelheid en daarmee prestatie van web-apps steeds meer gelijk komen te staan met de mogelijkheden die een app kan bieden. Daarnaast zijn er nog meer voordelen voor een web-app: