Deepler

Merkstrategie, visuele stijl en website voor Deepler

Dit project is de start van een mooie langdurige samenwerking waar Ucentri de partner voor de verdere digitalisering, strategie en positionering van Deepler mag zijn.

Client

Deepler

Datum

2023-03-17

Sector

Zakelijke Dienstverlening

We kijken terug op een fantastische samenwerking met onze klant Deepler. Dit project is de start van een mooie langdurige samenwerking waar Ucentri de partner voor de verdere digitalisering, strategie en positionering van Deepler mag zijn.

Dit project had als doel: de vernieuwing van de merkstrategie, identiteit en website.

Samen met Deepler hebben we een sterke merkstrategie ontwikkeld, bestaande uit, ondermeer, een missie, visie, merkbelofte, ambitie en merkkarakter. Door nauw samen te werken met deepler, hebben we hun kernwaarden en unieke eigenschappen kunnen identificeren en deze vertaald naar een sterke merkstrategie die past bij hun doelgroep en de markt.

Rich text image

Met de merkstrategie als basis hebben we de visuele identiteit van deepler vernieuwd. De visuele stijl is modern, menselijk, herkenbaar en consistent toegepast in alle communicatie-uitingen van Deepler. Van de website tot social media en drukwerk, de visuele identiteit straalt nu de kernwaarden en merkbelofte van deepler uit.

Na de vernieuwing van de visuele identiteit zijn we gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website. Samen met Deepler hebben we een gebruiksvriendelijk en responsive ontwerp gemaakt dat perfect aansluit bij de merkidentiteit en de behoeften van hun doelgroep.

Rich text image

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en bedanken Deepler voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. Door onze samenwerking heeft Deepler nu een sterk fundament om zichzaelf verder te positioneren in de markt.

Rich text image

Bekijk de vernieuwde website van deepler om het resultaat van ons werk te zien. Wilt u ook een sterke merkidentiteit en website voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!