Hallo

Hallo, ICT oplossingen voor het MKB

Contact tussen mensen, producten en technologie is belangrijk. Het was dan ook een logische stap om te kiezen voor een naam die direct het begin is van een goed gesprek. Het merk ‘hallo,’ biedt ICT-oplossingen voor het MKB die eenvoudig, flexibel en toegankelijk zijn. Door hallo, als aanhef voor elke uiting te gebruiken, wordt de naam steeds weer een integraal onderdeel van de boodschap. Iedere MKB’er kan bij “hallo” eenvoudig een passende oplossing vinden, van persoonlijk advies tot producten en diensten die echt werken.

Client

Hallo

Datum

2022-02-14

Sector

ICT

Hallo is het begin van elk goed gesprek

Contact tussen mensen, producten en technologie is belangrijk. Het was dan ook een logische stap om te kiezen voor een naam die direct het begin is van een goed gesprek.

Rich text image

Een naam als integraal onderdeel van de boodschap

Het merk ‘hallo,’ biedt ICT-oplossingen voor het MKB die eenvoudig, flexibel en toegankelijk zijn. Door hallo, als aanhef voor elke uiting te gebruiken, wordt de naam steeds weer een integraal onderdeel van de boodschap. Iedere MKB’er kan bij “hallo” eenvoudig een passende oplossing vinden, van persoonlijk advies tot producten en diensten die echt werken.

Rich text image
Overtuigend

Het samengaan van Fieber en Tritel was de perfecte aanleiding om ICT-oplossingen voor het Nederlandse MKB op een nieuwe en verfrissende wijze te presenteren.

Activerend

Contact tussen mensen, producten en technologie was nog nooit zo belangrijk als nu. Wat het doel of de reden ook is, er is altijd communicatie nodig.

Tastbaar

hallo, biedt ICT-oplossingen voor het MKB die eenvoudig, flexibel en toegankelijk zijn. Zodat ICT voor jou werkt en niet andersom.

Toepasbaar

Door middel van een grootschalige introductiecampagne op de radio, op billboards, via online media en sociale kanalen stelde hallo, zich voor.