Logistiek bedrijf

Een makkelijk maar compleet boekhoud systeem

Uitdagingen met het boekhoudsysteem: beperkte functionaliteit, hoge kosten, gebrek aan integratie en gebruiksvriendelijkheid.

Client

Logistiek bedrijf

Datum

2023-01-17

Sector

Transport & Logistiek

Probleem

Onze klant ondervond langdurige uitdagingen bij het beheer van hun boekhoudsysteem. De complexiteit, beperkte aanpassingsmogelijkheden, beperkte functionaliteit, hoge kosten, gebrek aan integratie en gebruikersonvriendelijkheid vormden obstakels.

Proces

Bij ons staat het ontzorgen van onze klanten gedurende het hele proces centraal. We brengen uw organisatieprocessen in kaart en selecteren geschikte leveranciers op basis van uw behoeften. Na een eerste selectieronde geven we de leveranciers de mogelijkheid om presentaties te geven. Onze experts beoordelen de leveranciers op IT, organisatorisch en financieel gebied en geven advies voor de besluitvorming. Vervolgens stellen we een implementatieroadmap op.

Oplossing

Na een grondige analyse van 8 boekhoudsystemen met specifieke configuraties voor de sector en organisatie, en een gedetailleerde kosten-batenanalyse, heeft de klant gekozen voor Visma. De belangrijkste redenen voor deze keuze waren:
1. Volledige functionaliteit: Visma biedt uitgebreide mogelijkheden voor facturering, rapportage, budgettering en salarisadministratie, perfect afgestemd op de behoeften van de klant.
2. Gebruiksvriendelijke interface: Visma heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.
3. Automatisering van taken: Visma vereenvoudigt en verhoogt de efficiëntie met 28% door automatisering.
4. Geïntegreerde systemen: Visma maakt integratie tussen systemen eenvoudig, waardoor een holistisch overzicht van financiën mogelijk is.
5. Schaalbaarheid en aanpasbaarheid: Visma is geschikt voor bedrijven van elke omvang en kan meegroeien met het bedrijf.

Met Visma de geïmplementeerde oplossing kan onze klant efficiënter en effectiever hun boekhoudprocessen beheren, met de mogelijkheid om mee te groeien met hun bedrijf.