Hotel

Support en onderhoud: Jouw IT-landschap als partner niet als hindernis

Het uithanden nemen van support en onderhoud van de cloud omgeving en integratielandschap om de prestaties en beschikbaarheid te verhogen.

Client

Hotel

Datum

2022-10-19

Sector

Reizen & Recreatie

De klant benaderde ons team om hun support- en onderhoudsprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Het bestaande IT-landschap van de klant had te maken met regelmatige prestatieproblemen, een gebrek aan proactieve monitoring en inefficiënte incidentrespons.

Onze aanpak

1. Analyse en evaluatie: We startten het project met een grondige analyse van het IT-landschap, inclusief hardware, software, netwerkinfrastructuur en ondersteuningsprocessen. We identificeerden zwakke punten en mogelijke verbeteringen.

2. Proactieve monitoring: We implementeerden een geavanceerd monitoringssysteem om de gezondheid en prestaties van het IT-landschap in realtime te bewaken. Hierdoor konden we potentiële problemen vroegtijdig detecteren en snel actie ondernemen om onderbrekingen te minimaliseren.

3. Efficiënte supportprocessen: We optimaliseerden de supportprocessen van de klant door een gestroomlijnd ticketsysteem te implementeren, met duidelijke prioriteiten en escalatiemechanismen. Hierdoor werden supportmeldingen effectief afgehandeld en werden responstijden verbeterd.

4. Preventief onderhoud: We introduceerden regelmatige onderhoudsactiviteiten, waaronder systeemupdates, patches en optimalisaties om de stabiliteit en prestaties van het IT-landschap te verbeteren. Dit resulteerde in een verminderd aantal incidenten en een verbeterde gebruikerservaring.

Resultaten

Dankzij ons support- en onderhoudsproject heeft de klant aanzienlijke voordelen behaald:

- 34% verhoogde systeemprestaties en beschikbaarheid.
- 86% verbeterde incidentrespons en snellere oplossingstijden.
- 24% verminderde downtime en verstoringen
- 64% geautomatiseerde supportprocessen
- 16% betere gast en werknemertevredenheid.

Door onze expertise in support en onderhoud te benutten, hebben we de klant geholpen om hun IT-landschap te optimaliseren en hun bedrijfsactiviteiten naadloos te laten verlopen.