Artificial intelligence voor het MKB

AI geeft MKB de kans om te concurreren met corporates door slimme schaalvergroting en automatisering. Bij Ucentri investeren we volop in AI om de concurrentiepositie van onze MKB klanten te versterken.

De vormen van Artificial Intelligence

Als Ucentri zijn wij gespecialiseerd in verschillende vormen van Artificial Intelligence (AI). Tijd investeert in de technologieën van de toekomst vinden we niet alleen relevant maar ook onwijs leuk! Op deze manier hebben we expertise in de volgende AI-domeinen opgebouwd:

Natuurlijke taalverwerking

NLP-systemen kunnen menselijke taal begrijpen, genereren, vertalen en beantwoorden. Ze vinden toepassing in uiteenlopende gebieden, waaronder spraakherkenning, chatbots, machinevertaling en zoekmachines.

Machine Learning

ML-systemen kunnen leren van data en hun prestaties verbeteren naarmate ze meer data zien. ML wordt breed toegepast, bijvoorbeeld in spamdetectie, gezichtsherkenning en zelfrijdende auto's.

Reinforcement Learning

Dit type machine learning traint een agent om een taak uit te voeren door middel van positieve en negatieve feedback. RL-systemen worden vaak gebruikt in videogames en andere omgevingen waarin de agent moet leren om te reageren op een veranderende omgeving.

Computer Vision

Hiermee krijgen computers het vermogen om beelden te begrijpen en te interpreteren. CV-systemen worden ingezet in diverse toepassingen, zoals zelfrijdende auto's, gezichtsherkenning en medische beeldvorming.

Spraakherkenning

ASR stelt computers in staat menselijke spraak te begrijpen en te interpreteren. Toepassingen zijn onder andere spraakbesturing, virtuele assistenten en chatbots.

Expertsystemen

Deze computerprogramma's kunnen redeneren en beslissingen nemen als een menselijke expert. Ze worden gebruikt in diverse contexten, zoals medische diagnose, financieel advies en juridisch advies.

Hoe wij het MKB schaalbaar maken

Ons proces

Na het ophalen van markt, organisatie en gebruikers inzichten duiken we pas de techniek in. Zo weten we zeker dat er waardevolle AI toepassingen worden gebouwd.

quote

1. AI kansen

Door uw organisatieprocessen, markt en gebruikersbehoeftes in kaart te brengen krijgen we inzicht in hoe AI van waarde kan zijn voor het bedrijf. We formuleren conceptrichtingen die getest dienen te worden.

quote

2. Prototype

Voordat we bouwen, testen we elk aspect van de conceptrichtingen bij gebruikers met behulp van prototypes en simulaties van AI-toepassingen. Zo waarborgen we de waarde van de innovatie.

quote

3. Minimaal werkbaar product

Met een gevalideerd concept gaan we tot in de details ontwerpen en bouwen. Designers werken aan specifieke onderdelen, designs worden getest en het ontwikkelteam levert werkende functionaliteiten op.

quote

4. Schaal

We definiëren de belangrijkste KPI's voor de AI tool. Het team gebruikt analytics en kwalitatieve inzichten om mogelijke verbeteringen te ontdekken. Vanuit experimenten implementeren we verbeterpunten.

Een keer verder praten?

We spreken graag een keer af om verder te praten over uw ambities! Tijdens onze een kennismaking zorgen we altijd dat onze sector specialisten aanschuiven!