Artificial intelligence voor bedrijven

Het snel en slim toepassen van Kunstmatige Intelligentie geeft het MKB de kans om zijn concurrentiepositie te versterken. Wij helpen bedrijven bij het ontwikkelen en in gebruik nemen van waardevolle AI-oplossingen.

Onze resultaten

0

Bureaus

0

Specialisten

0

Projecten

0,0

Beoordeling

Hoe wij het MKB schaalbaar maken

Ons proces

Na het ophalen van markt, organisatie en gebruikers inzichten duiken we pas de techniek in. Zo weten we zeker dat er waardevolle AI toepassingen worden gebouwd.

quote

1. AI kansen

Door jullie organisatieprocessen en gebruikersbehoeften te analyseren, samen met de huidige markttrends, kunnen kansen voor kunstmatige intelligentie worden bepaald.

quote

2. Technologie keuze

Vanuit de bepaalde kansen worden verschillende technologieopties in kaart gebracht door onze experts. Voorbeelden van stacks zijn OpenAI, TensorFlow, Scikit en JAX.

quote

3. Minimaal werkbaar product

We werken het concept uit tot een minimaal werkbaar product. Door middel van tests worden verbeteringen doorgevoerd voordat we complexe backendstukken bouwen.

quote

4. Schaal

We bouwen de oplossing af en testen de schaalbare adoptie met behulp van analytics en kwalitatieve inzichten om mogelijke verbeteringen te ontdekken.

Wat is artificial intelligence?

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Artificial Intelligence (AI) is een slim stuk software dat dingen kan doen die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen. Het leert van informatie en ervaringen om taken uit te voeren, problemen op te lossen of beslissingen te nemen. Het kan bijvoorbeeld patronen herkennen, spraak begrijpen, aanbevelingen doen en zelfs creatieve taken uitvoeren. Het doel is om software of machines te laten denken en handelen met een hoge mate van zelfdenkende intelligentie, sneller en op grotere schaal dan de mens.

Hoe passen bedrijven AI toe?

Bedrijven omarmen Kunstmatige Intelligentie (AI) snel, met groeiende integratie in diverse activiteiten. In het afgelopen jaar zijn significante ontwikkelingen opgemerkt in:

  1. Automatisering van taken: AI automatiseert repetitieve en tijdrovende taken, waardoor werknemers zich kunnen richten op complexere en creatievere werkzaamheden.