Business intelligence

Ucentri combineert bedrijfskunde, technologie en data-analyse om waardevolle BI-oplossingen te creëren, waarmee klanten data-gedreven beslissingen kunnen nemen.

Vanuit data tot waardevolle inzichten

Ons proces

Door technische, analytische en bedrijfskundige experts samen te laten werken bouwen wij de BI omgevingen die aansluiten bij jullie behoeftes.

1. Kansen voor Business intelligence

Door de organisatieprocessen in kaart te brengen, identificeren we kansen voor Business intelligence toepassingen. We adviseren welke BI technologie voor het meest past bij het bedrijf.

2. Prototype

We onderzoeken data-gedreven concepten met een solide business case en bouwen vervolgens pilots binnen onze BI-omgeving om ze te testen.

3. Product ontwikkeling

Nu er een pilot gevalideerd is gaan we bouwen! We bouwen in sprints om kortcyclisch onderdelen te testen. Bij validatie breiden we de BI-omgeving verder uit.

4. Implementatie

We zorgen voor een goede implementatie bij het bedrijf. Daarnaast wordt er middels analytics en kwalitatieve inzichten verbeterslagen doorgevoerd.

Wat is Business Intelligence

Business Intelligence (BI) is als de bril van je bedrijf, waarmee je diep kunt graven in prestaties, trends en resultaten. Met datamining en datawarehousing worden al die kostbare gegevens opgeslagen en klaargezet op een centrale plek. Tegenwoordig zijn die BI-oplossingen niet meer alleen weggelegd voor de grote jongens. Kleinere bedrijven kunnen nu profiteren van deze tools, waardoor ze een voorsprong kunnen nemen en kunnen uitblinken in hun markt.

Business intelligence betekenis

Business intelligence (BI) kan je zien als de slimme motor van je bedrijf die ervoor zorgt dat al die waardevolle data wordt omgezet in bruikbare kennis om je bedrijfsprocessen beter te sturen. Het draait allemaal om het verzamelen, transformeren en analyseren van data, zodat je effectiever en efficiënter kunt opereren, en vooral ook sneller en slimmer beslissingen kunt nemen.

Belang van business intelligence