Business intelligence maakt uw datagedreven

Ucentri gelooft in de synergie van bedrijfskunde, technologie en data-analyse in Business Intelligence projecten. Wij creëren waardevolle en inzichtelijke BI-toepassingen die onze klanten helpen data-gedreven beslissingen te nemen.

Vanuit data tot waardevolle inzichten

Ons proces

Door technische, analytische en bedrijfskundige experts samen te laten werken bouwen wij de BI omgevingen die aansluiten bij uw behoeftes.

quote

1. Kansen voor Business intelligence

Door uw organisatieprocessen in kaart te brengen krijgen we inzicht in hoe het bedrijf opereert en met elkaar samenwerkt. We bepalen kansen voor datagedreven innovatie en adviseren welke BI technologie het meest geschikt is.

quote

2. Prototype

Samen met een gefundeerde business case wordt er gekeken welke data gedreven concepten impactvol zijn voor de organisatie. Vervolgens worden er pilots gebouwd binnen de BI omgeving om te testen.

quote

3. Product ontwikkeling

Nu er een pilot gevalideerd is gaan we bouwen! We ontwerpen en bouwen eerst de meest waardevolle BI toepassingen en voeren testen uit bij gebruikers. Bij validatie bouwen we de BI omgeving uit.

quote

4. Implementatie

We begeleiden de implementatie binnen de organisatie en ondersteunen gebruikers met de werking van de oplossingen. Daarnaast wordt er middels analytics en kwalitatieve inzichten verbeterslagen getest en doorgevoerd.

De kracht van Business Intelligence

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Business intelligence (BI) staat centraal in het nemen van datagestuurde beslissingen. Door gebruik te maken van BI-tools kunnen bedrijven waardevolle patronen en trends identificeren. Bovendien helpt BI bedrijven bij het aanpakken van knelpunten, het optimaliseren van processen en het verbeteren van de bedrijfsresultaten.

BI succesverhalen

Ontdek de impact van BI met deze inspirerende succesverhalen:

  1. Een vooraanstaande retailer behaalde een omzetstijging van 10% na het inzetten van BI-tools door meer inzicht te verkrijgen in klantgegevens. Deze waardevolle informatie leidde tot beter gerichte marketingcampagnes en verhoogde klantloyaliteit.