Digitale governance

Wij stellen u in staat om continue digitalisering te integreren in uw bedrijfsvoering zonder de focus op uw dagelijkse werkzaamheden te verliezen. Proactief digitaliseren zodat de organisatie niet hoeft te leiden onder IT legacy.

Een Praktische Benadering voor Continue Innovatie

Organisaties die zich willen onderscheiden, moeten zich toeleggen op het creëren van een omgeving die innovatie bevordert en ondersteunt, naast de dagelijkse operatie. Bij Ucentri bieden we een bewezen aanpak voor continue innovatie met onze gefocuste en effectieve principes:

Een Duidelijke Visie op Innovatie

We helpen uw organisatie om een helder beeld te krijgen van wat u wilt bereiken met innovatie. Samen identificeren we de belangrijkste doelen en de producten of diensten die uw organisatie wil ontwikkelen. Met een sterke en gedeelde visie fungeert uw visie als een kompas, waardoor alle inspanningen voor innovatie perfect aansluiten op uw overkoepelende strategische doelen.

Een Sterke Cultuur van Innovatie

De cultuur van uw organisatie is van cruciaal belang bij het bevorderen van innovatie. Wij moedigen medewerkers actief aan om nieuwe ideeën te delen en te experimenteren, zonder angst voor afwijzing of negatieve gevolgen. Onze aanpak omarmt een cultuur waarin fouten worden gezien als waardevolle leermogelijkheden en creativiteit wordt gestimuleerd, wat het genereren van innovatieve ideeën bevordert.

Heldere Processen voor Innovatie

Innovatieve ideeën kunnen snel verloren gaan als er geen duidelijke processen zijn om ze te identificeren, ontwikkelen en implementeren. Onze experts ontwerpen flexibele en schaalbare processen die de creatieve ideeënstromen ondersteunen en omzetten in tastbare projecten.

De Juiste Mensen voor Innovatie

Het succes van innovatie is sterk afhankelijk van de mensen die eraan werken. Bij Ucentri begrijpen we het belang van mensen met een ondernemende mindset, creativiteit en bereidheid om risico's te nemen. Daarom helpen we u bij het aantrekken en behouden van het juiste talent, terwijl we investeren in talentontwikkeling.

De Juiste Middelen voor Innovatie

Naast het hebben van de juiste mensen, is het essentieel om voldoende middelen toe te wijzen aan innovatie. Bij Ucentri beseffen we dat deze middelen niet alleen financiële steun omvatten, maar ook tijd, expertise en de juiste infrastructuur.

Conclusie

Het creëren van een governance model voor innovatie is een essentiële stap voor organisaties die concurrentievoordeel willen behalen en duurzaam succes willen bereiken. Ucentri is gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het ontwerpen en implementeren van op maat gemaakte randvoorwaarden voor innovatie.

Digitalisering integraal binnen het bedrijf

Ons proces

Een proces dat uw organisatie instaat stelt om continu te digitaliseren.

quote

1. Organisatie model

Door het in kaart brengen van uw organisatieprocessen krijgen we inzicht in de werking van uw organisatie. Hierdoor kunnen we niet alleen de uitdagingen die u momenteel ervaart identificeren, maar ook de kansen voor digitalisering bepalen.

quote

2. Prioriteiten model

Op basis van metrics wordt er een model gemaakt om digitale initiatieven te prioriteren. De metrics worden opgesteld vanuit uw belangrijkste processen en bedrijfsstrategie. De metrics zijn gelinkt aan een scoringmodel waardoor nieuwe digitale initiatieven gemeten kunnen worden.

quote

3. Governance model

We maken een continu digitaliseringsproces voor jullie organisatie. Dit begint met het gestandaardiseerd binnen laten komen van digitale initiatieven uit de organisatie. Deze initiatieven worden getoetst aan ons prioriteringsmodel. Op basis van innovatie principes worden de initiatieven in de backlog geplaatst.

quote

4. Implementatie en optimalisatie

Wij helpen bij het implementeren van het governance model, waarbij we aandacht besteden aan projectmanagement, technische aspecten, ontwerp, adoptie en strategie. Onze aanpak berust op bewezen en geteste methodes. Met behulp van een dashboard meten we het succes van de implementatie en voeren optimalisaties door.

Een keer verder praten?

We spreken graag een keer af om verder te praten over uw ambities! Tijdens onze een kennismaking zorgen we altijd dat onze sector specialisten aanschuiven!