Digitale producten

Wij ontwerpen, bouwen en schalen digitale producten waar gebruikers van houden. Als groep van gespecialiseerde bureaus combineren wij strategie, ontwerp en ontwikkel kennis om schaalbare digitale producten te bouwen. Kennis bereikbaar en betaalbaar!

Wij maken digitale innovatie mogelijk voor het MKB

01. Productvisie

Vanuit, trends, jullie ambitie en de behoefte van de eindgebruiker visualiseren, en beschrijven we de productvisie voor uw beoogde digitale product. De productvisie zal altijd richting geven aan de strategie en het te ontwikkelen product.

02. Prototype

Vanuit de productvisie omschrijven we samen een concept waardepropositie. Elk onderdeel van de waardepropositie willen we eerst testen voordat we gaan bouwen. Middels experimenten worden aannames op snelle en slimme wijze getest.

03. Minimaal werkbaar product

Nu het concept gevalideerd is gaan we bouwen! In sprints werken designers stukken van het design uit. De designs worden getest bij gebruikers waarna het ontwikkelteam werkende functionaliteiten oplevert. Zo werken we toe naar een minimaal werkbaar product.

04. Optimalisatie en Groei

We bepalen de belangrijkste KPI’s van uw digitale waardepropositie. Middels analytics en kwalitatieve inzichten vindt het team mogelijke verbeterslagen. Na het uitvoeren van experimenten wordt er een keuze gemaakt voor implementatie van de verbeterpunten.

Projecten die passen bij Digitale producten

Diensten

1. IT landschap & implementatie

+

2. Digitale visie & strategie

+

3. Digitale producten

+

4. Data gedreven tooling

+

5. Growth hacking

+