Digital marketing

Met data, technologie en creativiteit dagen we traditionele marketing uit. We passen digitale marketing toe met growth hacking, waarbij we snelle, slimme experimenten uitvoeren om jouw merk effectief te laten groeien.

Een methode voor groei

Onze specialiteiten

Digital marketing bestaat uit verschillende onderdelen. Bekijk waar wij je allemaal mee kunnen helpen!

quote

1. Social media

Social media advertising betekent adverteren op diverse sociale kanalen, zoals Instagram, TikTok en Snapchat. Deze platforms steeds meer gebruikersdata, waardoor adverteerders gericht kunnen targeten op basis van individuele profielen en interesses.

quote

2. Google advertising

Google Ads is adverteren op Google-platformen zoals Search, Display, Shopping en YouTube. Met diverse targetingopties kun je zichtbaar zijn in zoekresultaten, op partnerwebsites met banners, of via videoadvertenties op YouTube.

quote

3. SEO

Search Engine Optimization richt zich op het optimaliseren van jouw organische vindbaarheid in zoekmachines. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld effectieve keywords, de juiste webpagina-structuur en inkomende links verbeter wij je zichtbaarheid.

quote

4. 200+ kanalen

Naast Facebook en Google bestaan er nog 200+ digitale marketingkanalen. Met gedurfde experimenten om creatieve kanalen voor groei te identificeren bouwen we onderscheidende campagnes ten opzichte van de concurrent.

Digitale marketing middels Growth Hacking

Lees wat onze experts te zeggen hebben

Growth hacking is niet zomaar een term; het is een mentaliteit, een benadering die gericht is op het vinden van slimme en kosteneffectieve manieren om groei te realiseren. Bij Ucentri geloven we dat traditionele marketing methodes moeten worden aangevuld met deze aanpak om jouw bedrijf te laten groeien in de huidige wereld.

Digitale Marketing met Impact

Onze experts combineren technische knowhow en creativiteit om converterende digitale campagnes te ontwikkelen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook resulteren in meetbare groei. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot doelgerichte contentmarketing en slimme socialemediacampagnes.

Data-gedreven Besluitvorming