IT Integraties

Bij Ucentri creëren we integratielandschappen, zodat jouw IT-systemen optimaal communiceren en je minder afhankelijk bent van leveranciers. Het resultaat? Optimale efficiëntie, effectiviteit en uptime van de operatie.

Voordelen van een eigen integratielandschap

Bij Ucentri helpen we MKB-ondernemingen met het opzetten en onderhouden van hun eigen integratielandschap. Ontdek hier de voordelen van een eigen integratielandschap.

Controle over je eigen data

Een van de grootste voordelen van het hebben van een eigen integratielandschap is de verminderde afhankelijkheid van externe partijen. Wanneer u als bedrijf afhankelijk bent van een derde partij om uw systemen te integreren, bent u vaak gebonden aan hun agenda, procedures en kwaliteit. Dit kan problemen veroorzaken bij het oplossen van storingen of het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan uw systeem. Met een eigen integratielandschap heeft u volledige controle en kunt u wijzigingen snel en efficiënt doorvoeren.

Volledig inzicht in gegevensstromen

Een ander voordeel van het hebben van een eigen integratielandschap is het volledige inzicht in gegevensstromen. Doordat u eigenaar bent van het integratielandschap, heeft u toegang tot de volledige datastroom tussen uw systemen en kunt u precies zien waar eventuele problemen ontstaan. Hierdoor kunt u snel problemen oplossen en ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen.

Snelle probleemoplossing en optimale uptime

Dankzij het volledige inzicht in de gegevensstromen en de controle over het integratielandschap, kunt u storingen snel oplossen en de uptime van uw operatie optimaliseren. Dit is van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en het behoud van klanttevredenheid. Ucentri ondersteunt u bij het opzetten en onderhouden van het integratielandschap, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Je eigen integratielandschap

Ons proces

Vanuit IT-, organisatorisch en gebruikersperspectief realiseren wij een integratielandschap die u bedrijf efficient laat werken en ervoor zorgt dat processen optimaal op elkaar zijn afgestempd.

quote

1. Procesoptimalisatie

We brengen uw bedrijfsprocessen in kaart en bepalen hoe we de medewerker- en klantervaring kunnen optimaliseren. Dit resulteert in een overzicht van verbeterkansen, die als leidraad dienen in het ontwerpen van het integratielandschap.

quote

2. IT-landschap

We analyseren uw huidige IT-landschap om te bepalen welke integraties nodig zijn om uw processen te optimaliseren en uw bedrijfsdoelen te ondersteunen. Daarnaast beoordelen we welke data verrijkt of opgeschoond moet worden.

quote

3. Ontwikkeling

We bouwen een stabiel integratielandschap dat aansluit bij jullie huidige IT landschap en gedefinëerde verbeterkansen. Tijdens de ontwikkeling zorgen we ook voor verdieping op technische requirements. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor de mogelijkheid om data met elkaar te verreiken voor bijvoorbeeld rapportage doeleinden.

quote

4. Optimalisatie

Onze monitoring tooling binnen het integratielandschap biedt niet alleen inzicht, maar identificeert ook concrete kansen voor optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op deze manier wordt het integratielandschap een bron voor het verbeteren van de klant en medewerkers ervaring!

Een keer verder praten?

We spreken graag een keer af om verder te praten over uw ambities! Tijdens onze een kennismaking zorgen we altijd dat onze sector specialisten aanschuiven!